2016-01-19, 23:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Witam nowe mamusie 
Esorku wagą się nie przejmuj. Tp mamy prawie to samo, a moja mała na wizycie tydzień temu ważyła 2200, więc teraz pewnie waży w okolicy 2400-2500, czyli tak jak Twoja Hania. 
Poza tym wyczytałam gdzieś, że nasza waga w ostatnim miesiącu ciąży zwykle nie ulega już zmianie. Co wcale nie znaczy, że nasze maleństwa przestają rosnąć. Rosną około 200g tygodniowo, ale w macicy zaczyna się zmniejszać ilość płynu owodniowego i dlatego nasza waga niemal się nie zmienia.
aaaa i jeszcze jedno, mój gin na ostatniej wizycie mówił mi, że mała jeszcze kilogram przypakuje, więc Twoja Hania na pewno tak samo i obie będą miały taką fajną wagę ok. 3300 - 3500 zobaczysz
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------
Cytat:
Napisane przez Zosienka200
powtórzę za dziewczynami, nie martw się na zapas bo to nic nie daje, a dodatkowo stres wpływa źle. Z cukrem może być niepoprawny wynik bo coś nie tak zjadlam, czy coś. Trzeba sprawdzić jeszcze raz i wtedy będzie wiadomo. Twoja waga w parę dni nie podskoczy nie wiadomo ile, ważne że idzie w górę, zwlaszcza po takim wymeczeniu jakie ostatnio miałaś. A za tętno córeczki trzymam kciuki żeby to tylko chwilowy skok był. Trzeba być dobrej myśli ☺
hej. Tez się długo zbierałam.
nie ma się co śmiać, u koleżanki bratowej co usg dochodziło jedno dziecko, skończyło się na trojaczkach.....
|
ale chyba nie w 3 trymestrze
|
|
|