Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sytuacja w Polsce po wyborach 2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-20, 13:26   #3083
Yuri22
BAN stały

Dot.: Sytuacja w Polsce po wyborach 2015

Cytat:
Napisane przez danusiaes Pokaż wiadomość
Mi było wstyd jak w PE powiedziano, że kk w Polsce jest dyskryminowany-lekcje religii, Świątynia Opatrzności, majątki, kwestie opodatkowania -czad. Dobrze ze proba rozruby ze Smoleńskiem nie wyszła. Chociaż...może by przejrzeli na oczy co niektórzy...Przepraszam bardzo, awanturę z ubieglego roku i jeżdżenie obecnej Pani Premier to ja pamiętam, pamietam rowniez pierwsze decyzje premier po objeciu rzadow. I zdecydowanie nie problem kopalń to nie jest wina nawet 8 letnich rzadow PO tylko rozpasania gornikow-45 zwiazkow zawodowych w Jastrzebskiej wiesz co to oznacza w praktyce? tabun ludzi nie do ruszenia z mocnymi pensjami. O właśnie, Pan Duda z pieskiem się gdzieś zagubili, jak nic w pozwy się zagłebil obiecane przeciwko Newsweekowi...Co do Nowoczesnej-pamietasz jak PiS przegral glosowanie w Komisji parę tygodni temu? zmienili po paru godzinach skład i spokojnie powtórzyli glosowanie...Nowoczesna nie powinna przerywać obrad? acha no tak proces legislacyjny powinien byc z miejsca zalatwiany, olewa sie juz opinie organizacji, stanowisko zainteresowanych, podpisuje sie w nocy wiec czas na zdelegalizowanie opozycji. Pytanie petru o finansowanie hejterow w czasie kampanii z źródel publicznych nie doczekało odpowiedzi, po co więc pytania zadawać? Marszalek i tak każe wszystkich spoza PiS a Pis nie uprawia mocwy nienawisci wyglaszajac oswiadczenia o czym życzliwie informuja media narodowe...
Moim zdaniem trzeba szukać ratunku gdziekolwiek bo w kraju idziemy w zlą stronę i nie da sie dogadać.

P.S.Nie mam pojecia co to jest awantura domowa wiec nie pytaj co bym zrobiła.
Ale bełkot...

Na prawdę nie dasz rady napisać tego w sposób, który nie jest męczący dla czytelnika?
Yuri22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując