Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-20, 18:05   #2015
frik frik
Zadomowienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Bodziaków nigdy ie za dużo

Tez dzisiaj odabrałam z poczty i mam identyczną paczkę jak Ty

Wiesz co ogladałam kiedyś taki program i jakiś tam zespół profesorów przeprowdził wieloletnie badania na wybranej grupie ochotników i wyszło im że te wszytskie kremy to o doopę rozbić. Czy drogi, czy tani to wszytskie to samo. Lepiej już się niczym nie smarować, bo skóra szczególnie na twarzy jest tak skonstruowana, że sama o siebie dba a kremami tylko zaburzamy te naturalne procesy. Mówił, że szczególnie jak ktoś ma cerę suchą i smaruje się kremami do tego stworzonymi to strzelamy sobie w kolano, bo one są baaaardzo ciężkie i odzwyczajają skórę od produkcji sebum. Najlepiej dbać o skórę od wewnątrz, czyli dużó pić wody i zdrowo sie odżywiać. W ogóle super program
Hmmm a to ciekawe. Moze dlatego faceci zawsze maja w miarę ok skore na twarzy a większość z nich pewnie niczym sie nie smaruje.
Ja po 30ce stwierdzilam, ze czas na kremy. Jednak slabo mi to idzie. Mazne sie od czasu do czasu. Jak widac, moze to i lepiej [emoji14]
A Ty się czyms maziasz na buzi Lucynko?
Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
U nas też mieszkania w nowym budownictwie mają niższy czynsz niż te starsze. Ale nie wiem dokładnie, jak to wygląda z wynajmem, bo nigdy nie wynajmowałam mieszkania.
Wy tu o wiośnie, a ja już lata nie mogę się doczekać. Ubiorę młodą w body i jakieś spodenki krótkie i pójdziemy na dwór. A nie, jak teraz, że jej 5 warstw muszę ubrać nim wyjdziemy z domu.
Kto ma dziecko placzace przy ubieraniu dobrze wie, jak to jest
Meczarnie dla dzidzi. U lekarza to samo. Nie mogę sie doczekać lata. W przychodni wozek, kocyk, swoje czapki, szaliki, dziecko to samo...

Sent from my D5803 using Tapatalk
frik frik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując