Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przedłużanie - wasze doświadczenia
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-30, 20:10   #4782
Renihair
Raczkowanie

Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia

Cytat:
Napisane przez Smile_Smile Pokaż wiadomość
)))
chcialabym byc wyrocznią
ale tym razem niestety nie odpowiem Ci obiektywnie która metoda jest lepsza bo kazda ma swe wady i zalety a ja żadnej z nich nie miałam. Ja teraz bede robic na clipp-on + kilka pasemek blond (20) zrobionych na tulejki zeby wyszedl balejaz.

Gdybym miala sie decydowac pomiedzy tymi dwiema metodami to wybrlalabym zdecydowanie tulejki. Chyba mniej widac. I wedlug mnie latwiej zrobic np.przy uzyciu kolezanki bo niestety warkoczyk to ja nie wiem jak zrobic...a tym bardziej czym go zakonczyc... a jak sie rozwali nagle i pól wlosów odpadnie? huh.... no wiec moim zdaniem lepsze są tulejki.Jako metoda do zrobienia samemu jak i przez profesjonaliste.
No i jeszcze jedna rzecz, slowianów na taśmę nie ma.
natomiast niezaprzeczalną zaletą tasmy jest to, ze wlosy jakby lepiej tworzą naturalną calosc, w przypadku tulejek i wszystkich innych metod te pasemka jakby bardziej sie chyba odznaczaja niż wlosy na tasmie. Osobiscie wybralalbym tulejki. I zrobila je sama w domu ja robie na taśmę clipp on gdyz narazie chce zobaczyc jak to wogole bedzie wygladac...ostatecznie wlosy na tasme na tulejki da sie przerobic.......;]

no i stało sie...znalazłąm perukarnie gdzie robia włosy słowianskie na tasmie...piękne. taka tasma wazy ok 80 gram i naprawde wlosy sa dziewczicze i sliczne...zreszta popatrzcie..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tasma.jpg (33,3 KB, 146 załadowań)
Renihair jest offline Zgłoś do moderatora