Wątek
:
Zróbcie ze mną porządek!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
2007-09-30, 21:00
#
4
morra111
Raczkowanie
Dot.: Zróbcie ze mną porządek!!
hej! jeżeli jesteś kolorystycznym latem - tak jak i ja zresztą
to niestety gotyckie ciuchy i makijaż nie podkreślą Twojej urody, raczej ją przytłoczą. Też przez dłuższy okres w życiu nosiłam się na czarno i tylko czarno (ale nie po gotycku) i o ile wtedy byłam bardzo zadowolona ze swojego wyglądu, to jak teraz oglądam zdjęcia to się dziwię jak kiepsko wyglądałam. Możesz do swojego gotyckiego image'u dorzucić np bluzki w kolorach innych niż czarny a utrzymanych w podobnym klimacie - to byłoby bardzo korzystne. Myślę na przykład o kolorze czerwonego wina.
Polecam przyciemnić włosy na jasny, koniecznie chłodny brąz, wtedy twoje rysy twarzy wydadzą się ostrzejsze i uroda bardziej kontrastowa, a myślę że na takim efekcie Ci zależy
Ja ostatnio wypróbowałam jasny brąz Schwarzkopfa numer 231 - szampon koloryzujący. Myślę że powinien Ci pasować.
Jeżeli chodzi o makijaż to raczej staraj się unikać czarnych kredek - tusz jeszcze może być bo nie rzuca się bardzo w oczy, ale brązowa lub szara kredka czy eyeliner na pewno bardziej Ci będą pasować. Zwłaszcza przy mocniejszym makijażu. Bo mocniejszy makijaż nie musi równać się czarnemu
Uważam, że fale Ci pasują, możesz używać różnych kosmetyków zapobiegających puszeniu włosów i podkreślających skręt. Jeżeli Twoje włosy naturalnie się falują to lepiej omijaj prostownicę z daleka jeżeli planujesz mieć włosy do pasa
pozdrawiam gorąco i życzę udanej metamorfozy
morra111
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do morra111
Znajdź więcej postów morra111