2016-01-21, 12:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez wykalacka
nie strasz mnie p- jeszcze rolet nie podniosłam
a masaże zaczynam tak samo, w przyszłym tygodniu. Na dzisiaj mam ambitny plan spakować w 90% torbę. Macie spakowane mini szampony itd. czy raczej nie planujecie myc włosów? Zastanawiam się czy suchy szampon mi nie wystarczy 
A wczoraj przyszedł mi 2m kabel usb do ładowarki, bo koleżanka mówiła, ze kontakty dosyć daleko od łóżka
ja mam też 2 terminy wpisane w książeczce i w sumie nie wiem który w razie czego będzie brany pod uwagę 
|
No ja tam będę 4/5 dni to raczej muszę myć włosy. Ale biorę same miniaturki. I suszarkę i prostownicę też, a co!
Cytat:
Napisane przez Lucy31
No dziś tu taka nuda, że szok. Nie badają bo codziennie to wg nich za często dla szyjki. Jutro ma być ordynator, mój gin i jakieś tam działania, albo i nie 
Bóle jakieś tam, co to nie robią na mnie już żadnego wrażenia 
Żeśmy se z nudów spa urządziły, pokąpały, pobalsamowały, łby pomyły. Lokatorka nałożyła zieloną glinkę na twarz i wtedy przyszedł ksiądz
Wysłane przy użyciu Tapatalka
|
Haha aż dziw,że go na egzorcyzmy nie wzięło
Cytat:
Napisane przez Lola2828
U mnie w szpitalu mam się stawić wykąpana i bez mejkapu  także nie mam problemu 
|
Ja z kolei rano przed cc lewatywka, prysznic, koszula szpitalna i wioo
Cytat:
Napisane przez Lola2828
Tak sobie właśnie myslałam jak to jest z piciem kawy przy karmieniu ? Hmm rozpucha nie pijam tylko prawdziwą
|
Ja piłam tylko Inkę. Potem jak próbowałam nabiału to już taką cieniznę rozpuszczalną z mlekiem Ale ja w sumie nie pijam nic innego
|
|
|