Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.33
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-21, 19:28   #1574
201604301943
Konto usunięte

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.33

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
Tort/babeczki/pierniczki udekorowane z tej okazji, zakładka do książek, książka, szalik, rękawiczki, krawat, kubek/filiżanka,brelok.
Będę czegoś z tego szukać... Każdy pomysł na wagę złota, bo dziadek z gatunku tych, co wszystko mają i za wiele nie potrzebują. Eh.

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość
Słoik miodu

wysłane z telefonu
To też jest niezła opcja, bo dziadek codziennie je na śniadanie miód

Cytat:
Napisane przez Zamarzona Pokaż wiadomość
Myślicie, że powinnam odnowić kontakt z dawną przyjaciółka z technikum? W skrócie: nie odzywałyśmy się do siebie przez ostatnie 2,5 roku po skończeniu szkoły, a ona napisała do mnie przed świętami co tam u mnie i czy możemy się spotkać u niej w domu. W szkole było nawet OK, ale w dorosłym życiu raczej nam nie po drodze. Ja stawiam na prace, a ona od ponad 2 lat nie pracuje, założyła rodzine i mieszka w domu obok swoich rodziców, mąż ją utrzymuje. Ja inaczej wyobrażam sobie spełnianie marzeń: praca w gastronomi, później własna działalność, przeprowadzka, ślub, dzieci. Wiem że nie wszystko może się spełnić, ale mamy w życiu różne priorytety i jakoś nam nie po drodze ze sobą w tym. Myślicie, że warto odnowić tą znajomość czy raczej szukać innych znajomych z podobnym mysleniem na życie do mojego?
Wiesz, że się nie dogadujecie czy tylko przewidujesz, że tak będzie, bo macie inny styl życia? Może się okazać że macie o czym pogadać, więc można spróbować.
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora