Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-01, 14:26   #477
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana
Dot.: Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Rozumiem, i dzięki Wiem, wiem że filtry są potrzebne. Poczytam o nich, postaram się wybrać jakiś dobry, w przystępnej cenie. Ale jak coś to mogę liczyć na Twoją pomoc..?
Na tyle ile moge to pomoge
Najbardziej przystepny cenowo jest Iwostin Solecrin ale nie kazdemu on pasuje,wiec trzeba sprobowac-innej rady nie ma.

Opisz swoja cere-czyli jaka jest dokladnie,czy typowo mieszana,tlusta-a moze partie policzkow suche;moze w ten sposob szybciej znjadziemy filtr,ktory spelni Twoje oczekiwania.
Poza tym jest w Redakcyjnym dodany link do watku o Naszych filtrach-tych najlepszych i "koszmarkach".Warto poczytac.

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193351

Cytat:
Z żelu do mycia właśnie myślalam o Ziaji HLC i już go szukam

AA Young podkradłam kiedyś siostrze i powiem, że nawet przypadł mi do gustu. Cerę mam mieszaną.
Dobrym rozwiazaniem do mycia twarzy i ekonomicznym jest z Rossmanna Babydream-Uniwersalny zel do mycia

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13945

Cytat:
A jeszcze chciałam się zapytać, bo robię maseczkę drożdżową, i zastanawiam się czy 2x w tygodniu może być?

Aa i jeszcze czy peeling z płatków owsianych (płatki+łyżka mleka+łyżka miodu) mogę robić.. powiedzmy co 2-3 dni?
Fajnie oczyszcza mi twarz, a skóra jest po nim fajnie gładka i czysta

Jezeli tylko pasuje Ci taka maseczka i peeling to nie odstawiaj ichbo przedewszystkim musisz stawiac na to,co Twojej cerze odpowiada.

Maseczke dalabym 2x w tygodniu ale peeling zostawila raz w tygodniu.