2016-01-22, 09:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D
Cytat:
Napisane przez AgatkaSz
W smyku ma dobre opinie
malutkie, miękkie, kolorowe jest jest ok  cenowo tez nie drogo
Na karmiłam właśnie Nel i się kręciła w łóżeczku ,juz myślałam że koniec spania ale uratował nas szum suszarki
Inga jeszcze niestety znami ale jak jest chora to by i siebie się spalakala.
Jeszcze tylko kaszel jej został, biedna ma oczy jak chińczyk 
|
a my mieliśmy masakrę wieczorem. Kolka okropna. 2 razy windi poszło w ruch Strasznie sie umęczyła i dopiero ok 1 w nocy zasnęła. Ok 7 dostała cycka i jeszcze śpi Chyba musi odespać. W dodatku ma coś katar znowu. Ja pier..... 
No fajne się wydają, bo te duże gryzaki łapie ale nieporęczne i się wkurza
Cytat:
Napisane przez gosiek0388
Mała no spi tylko z nami Lena w łóżku ale mi to nie przeszkadza,mam ja na oku zawsze
Wysłane z mojego SAMSUNG Galaxy Grand Prime przy użyciu Tapatalka
|
Ciekawe jak później z odzywaczjeniem Nasza właśnie też czasami śpi z nami i się boję, że sie przyzwyczai a później będzie problem. A ja tak lubię z Nią spać
Cytat:
Napisane przez gosiek0388
Kurde ja się gdzieś naczytalam O tych gryzakach ze zbyt miękkie zawierają dużo czegoś tam co w połączeniu ze ślina dziecka wydziela coś co wpływa na układ rozrodczy dzieci zwłaszcza dziewczynek i kurde boję się :/
Wysłane z mojego SAMSUNG Galaxy Grand Prime przy użyciu Tapatalka
|
Ale dokłądnie o tych czytałaś?? kurde chciałam zamówić i teraz nie wiem
A jakieś interaktywne macie już zabawki? Bo ja coś myślałam o czym np takim http://www.smyk.com/smily-gasienica-...y-dla-dzieci-p. Czytałam że juz dzieci w tym wieku zaczynają się uczyć że jak coś nacisną to gra.
Wczoraj awantura z mężem była nawet o te gryzaki, bo uważa że Gabi ma dość zabawek. Wcale dużo nie ma i ja jak z Nią jestem 24/7 to widze co Jej potrzebne a co nie, a ten sie mądrzy
|