2016-01-22, 10:08
|
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D
Cytat:
Napisane przez mala29lll
|
Fajne, przymierzałam się do nich ostatnio jak robiłam zamówienie, ale chciałam najpierw zobaczyć na żywo No i w sumie się zastanawiam, bo mamy już gryzaczki wodne, nie chcę żeby było tego wszystkiego za dużo...
Cytat:
Napisane przez gosiek0388
Mała no spi tylko z nami Lena w łóżku ale mi to nie przeszkadza,mam ja na oku zawsze
|
Ja od początku wiedziałam, że zrobię co się da, żeby dziecko spało oddzielnie - za dużo się nasłuchałam od rodziców, którzy walczą do dziś z już całkiem dużymi dziećmi, żeby spały u siebie.
Cytat:
Napisane przez gosiek0388
Kurde ja się gdzieś naczytalam O tych gryzakach ze zbyt miękkie zawierają dużo czegoś tam co w połączeniu ze ślina dziecka wydziela coś co wpływa na układ rozrodczy dzieci zwłaszcza dziewczynek i kurde boję się :/
|
Skąd ta teoria spiskowa?
Cytat:
Napisane przez Libra2
Mój ancymon skończył już 4 miesiące ,niesamowite jak ten czas szybko leci.Zaczyna już kombinować jak by tu usiąść bez pomocy rodziców,dupsko już podnosi ale głowa jeszcze za ciężka.Na razie ogarnął przewracanie się na bok i zaczyna mi pełzać jak go kładę na brzuchu. 
|
Ale fajnie Ja się z jednej strony nie mogę doczekać pełzania, a z drugiej już myślę co i jak w domu zabezpieczyć
|
|
|