Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kerastase,L'oreal Prof., GlissKur,Chanel,IsaDora i inne oraz troszke zapachów
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-01, 20:03   #8
lencia20
BAN stały

Przekupka: 4 pkt / 83% pozyt.
Dot.: Kerastase,L'oreal Prof., GlissKur,Chanel,IsaDora i inne oraz troszke zapachów

Może coś u mnie Cię zainteresuje w zamian za:

~~ Kąpiel Lipo-ujędrniająca AGE RECHARGE do włosów osłabionych działaniem czasu. KERASTASE REASISTANCE
~~ GLISS KUR Expresowa odżywka regenracyja w sprayu z jedwabiem, do matowych i trudnych do ułożenia włosów - zostało jej ok 90% ,prawie cała
~~ Podkład CLINIQUE Superbalanced, kolor Vanilla - zostało ok połowy
~~ CHANEL COMPACT CREME UNIVERSEL kolor 60 hale -jest dla mnie za ciemny i go nie zuzyje az do nastepnego lata.Dla kogos z ciemniejsza cera alb jako brązer będzie idealny.
Pojemność to 15gram - był maźniety w celu sprawdzenia kolorku, ogólne zurzycie mysle ze nie przekracza 1,5grama
~~ Silnie kryjący podkład MaxFactor PanStik - kolor 12 true beige, zostało ok 95% zawartości, praktycznie prawie cały
~~ Podkład IsaDora Sheer To Cover Foundation Oil-Free nr 55 soft cashmere - na moje oko pozostała nie cała połowa. cos sie stało z dozowniczkiem i podkład troszke sie wylewa w zakretke jesli lezy.
lencia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując