Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie wiem co się ze mną dzieje...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-22, 11:12   #7
Nora90
Raczkowanie

Dot.: Nie wiem co się ze mną dzieje...

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość
Nie zgodzę się.
1. Dlaczego kobiety miałyby się w ogóle kierować tym, co lubią, a czego nie lubią faceci?
2. Na jakiej podstawie w ogóle generalizujemy mówiąc o gustach całej męskiej populacji?
3. Czemu nie piszesz tego samego o kobietach? O dziewczynie źle świadczy, że uprawia z kimś spontaniczny seks, a o facecie już nie? Dlaczego?

Na Twoim miejscu zastanowiłabym się nad tym, co piszesz, bo w świecie, w którym mężczyźni wciąż mówią kobietom, co mają robić (ze sobą, swoim życiem, swoim ciałem) naprawdę nie potrzeba nam kobiet, które będą to po nich powtarzać.
Może masz rację, że wrzucam wszystkich mężczyzn do jednego worka (może się źle wyraziłam bo nie o to mi chodziło), ale nie mówię, że ma się dziewczyna kierować tym co lubią, a czego nie lubią faceci. Jednak w życiu trzeba się szanować (oczywiście dla każdego to pojęcie znaczy co innego). Jednak może popytaj mężczyzn o opinię, co sądzą o laskach, które idą na imprezę, a potem po pijanemu wpraszają się komuś do domu i wskakują do łóżka? No ale może w moim środowisku jest to po prostu źle postrzegane a w Waszym nie i to u mnie jest dziwne. Ale wśród moich znajomych tak samo źle są postrzegane takie zachowania ze strony mężczyzn.
Nora90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując