2016-01-22, 11:12
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie wiem co się ze mną dzieje...
Cytat:
Napisane przez Melanchton
Nie zgodzę się.
1. Dlaczego kobiety miałyby się w ogóle kierować tym, co lubią, a czego nie lubią faceci?
2. Na jakiej podstawie w ogóle generalizujemy mówiąc o gustach całej męskiej populacji?
3. Czemu nie piszesz tego samego o kobietach? O dziewczynie źle świadczy, że uprawia z kimś spontaniczny seks, a o facecie już nie? Dlaczego?
Na Twoim miejscu zastanowiłabym się nad tym, co piszesz, bo w świecie, w którym mężczyźni wciąż mówią kobietom, co mają robić (ze sobą, swoim życiem, swoim ciałem) naprawdę nie potrzeba nam kobiet, które będą to po nich powtarzać. ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Może masz rację, że wrzucam wszystkich mężczyzn do jednego worka (może się źle wyraziłam bo nie o to mi chodziło), ale nie mówię, że ma się dziewczyna kierować tym co lubią, a czego nie lubią faceci. Jednak w życiu trzeba się szanować (oczywiście dla każdego to pojęcie znaczy co innego). Jednak może popytaj mężczyzn o opinię, co sądzą o laskach, które idą na imprezę, a potem po pijanemu wpraszają się komuś do domu i wskakują do łóżka? No ale może w moim środowisku jest to po prostu źle postrzegane a w Waszym nie i to u mnie jest dziwne. Ale wśród moich znajomych tak samo źle są postrzegane takie zachowania ze strony mężczyzn.
|
|
|