Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Big Brother 4 - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-01, 21:22   #729
Rei
Zakorzenienie

GG do Rei
Dot.: Big Brother 4 - część II

Cytat:
Napisane przez nicpon_pl Pokaż wiadomość
swoja opinie nie o Joli nie oparłem wyłącznie na nieumiejętności wykonia podstawowej pracy domowej tj. posprzątania przy pomocy jakże skąplikowanej bestii jaka jest odkurzacz.

Dlaczego uważam,ze jest "pusta", może dlatego,że nie potrafi ważyc słów i gada to co jej ślina na język przyniesie.

Prawda jest taka,że bez niej ten program nie bylby taki sam i napewno nie przyciągałby takiej widowni, w tym mnie.
Podstawowa praca domowa.. hmmm Jessica Simpson, która miala swoje realityshow na MTV, nie potrafiłą usmazyć naleśników (nie wiedziała że to sie na oleju robi)
Nie kazdy rozumie to samo pod hasłem "prace domowe", niektorzy poprostu nie musza ich wykonywac.. mają służacych, czy też inni domownicy robią to za nich.
Wypowiadanie się - jest specyficzne dla kazdego człowieka.
Wg. mnie np. Jola widzi wiele rzeczy (złych w domu - np. nagłą sytuacjie gdzie wszycy byli za Adrianem, a wcześniej mieli go delikatnie mówiąc gdzieś), kiedy wie co chce powiedziec to to mówi, jest szczera - nie kłamie. Nie potrafi się bronić , widać życie nie nauczyło jej tego (patrz sytuacja z $%^#&#@*(*#$ Tomaszem)
Wg. Ciebie pustą nie była Ewelina, która rozbierała się kiedy tylko mogła.. a nie robiła i nie mówiła nic?
Kaśka? Ona jest "nie-pusta" obgadując każdego, robiąc z siebie bohaterke i podporzadkowując się temu "kto ma siłe".

Trzeba się zastanowić zanim się kogos oceni, a to że Jola "nie jest kurą domową" i lubi paznokcie (ja też je lubie i wiele innych kobiet) nie znaczy że jest pusta.

Nowe na blogu
Rei jest offline Zgłoś do moderatora