2016-01-22, 12:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienno zimowe pogaduchy przy kawie z dopingiem-odsłona 32
Cytat:
Napisane przez kalina1984
U mnie też pięknie pada śnieg. I chyba wszystkie poszłyście na sanki że tu taka pustka 
|
u mnie nie ma po czym tymi sankami...
Cytat:
Napisane przez babydelfi
dobry
spać nie mogę
dzisiaj mam jechać z dziećmi do dentysty,
ciekawe co lekarza powie na tę Asi jedynkę stałą, co rośnie za mleczakami i chyba tym się denerwuję, że nie mogę spać 
|
czekamy na wieści...
a Asia nie chce sama tą mleczną ruszać trochę? u mnie w rodzinie, w kilku przypadkach zęby zupełnie nieruszające się na widmo dentysty się rozruszały... na początku nie widać efektu przy ruszaniu, ale czasem się daje...
Cytat:
Napisane przez agnes99
Aga_tka to sama sobie jesteś winna
Basia jak przyjdzie wiosna, to się kotu może odmienić.
|
eee tam.... mnie to się marzy taki tort zrobić:
https://www.youtube.com/watch?v=LxiRNbEHtwM
ale nie mam pomysłu na coś równie fajnego dla Jeremiego...
a poza tym na myśl o tym torcie mi się ciśnienie podnosi ze względu na Teściową... pokazałam jej ten tort, że taki fajny, na co ona że pewnie niesmaczny i mnie przekonywała żeby nie robić, bo nie wiadomo czy to się da zjeść, a te masy cukrowe są niedobre i "ona by tego nie jadła"...
no ok, (w sumie trudno że by nie jadła, rozumiem że by jej się nie podobał/nie smakował) ale wyobraź sobie że na urodzinach ostatnich, gdzie były te torty co Wam pokazywałam usłyszałam jak mówi do dziewczyny kuzyna: fajne takie torty, ale Hania (żona innego kuzyna) to się dopiero specjalizuje w tortach i co jej pokazała na zdjęciu - tort myszkę miki robiony z takiej masy właśnie no to ja wkurzona, ale się grzecznie pytam, czy jadła, bo te masy są bardzo słodkie i kiedyś mówiła że nie lubi... to się okazało że nie jadła, ale Hania robiła "specjalną" masę, więc nie wiadomo czy taka nie smaczna... no to ja na to że to jest właśnie taka specjalna masa cukrowa, ale oczywiście mi Teściowa nie uwierzyła....
ja wiem że moje torty to nie jest szczyt sztuki i że może moja myszka Miki i Minnie byłaby brzydsza - choć to trudno stwierdzić bez zrobienia, bo mój Olaf mi się podobał nawet , ale najpierw mnie krytykowała za pomysł, a teraz nagle się okazało, że ktoś robi fajniej, bo właśnie taki zrobił...
Cytat:
Napisane przez little_ola
jakaś pociągająca jestem...
więc zrobiłam sobie herbatkę z cytryną i miodem
a poza tym potrzebuje dopingu do kocyka, bo jestem dopiero na 4 motku...
|
doping ślicznie Ci wychodzi, dziergaj dalej, raz dwa...
dziergasz z akrylu czy z wełny?
choć to w sumie jak bawełna na zdjęciu wygląda...
Cytat:
Napisane przez kalina1984
Nic nawet nie mówcie bo ja się czuję coraz gorzej, katar mnie zaatakował i czuję się chorobotwórczo 
|
ja dziś rano się tak obudziłam, ale teraz już lepiej...
Edytowane przez aga__tka
Czas edycji: 2016-01-22 o 12:08
|
|
|