Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaką książkę obecnie czytacie? II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-01, 21:30   #162
Fraoch
Rozeznanie

Dot.: jaką książkę obecnie czytacie? II

Cytat:
Napisane przez miss_seepy Pokaż wiadomość
ale ze dopada mnie teraz jakas jesienna deprecha to czytam cos zmieniajacego podejscie "Energia Zycia" autora nie pomne..
hmmm a jak mniej więcej działa na ciebie ta książka? bo ja chyba też zaczynam mieć oznaki czegoś na kształt jesiennej tymczasowej depresji i poczytałabym coś właśnie poprawiającego nastrój ( noo taką książkową Amelie mógłby mi ktoś podrzucić )

Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
"Po zmierzchu" Murakamiego. Różnie się trochę od pozoztałych jego książek, ale podoba mi się, jakoś mnie uspokaja
a o czym to jest? Bo przyznam się bęz bicia że tej książki Murakamiego nawet z tytułu nie kojarzę ?

Cytat:
Napisane przez spiralshe Pokaż wiadomość
Anna In w grobowcach świata - Olga Tokaczuk - bardzo mi się podoba, ładnie połączone mity i legendy (widzenia) z różnych zakątków świata na temat śmierci? W ogóle kocham książki tej Pani więc nie mogę złego słowa napisać ;-)
ja też ją lubię - choć "Prawiek ... " nie doczytalam do końca bo się zmęczyłam Ale Szafa mi się podobała, Ostatnie historie - też bardzo piekne i "Gra na wielu bębenkach" ( tylko akurat kupiłam sobie wydanie wybrakowane ja to mam pecha do takich książek - ostatnio też koleżanka pożyczyła mi "Pogrzeb wróbla" i też z białymi kartkami w środku )
Is ar ár n-anam féin...

Fraoch jest offline Zgłoś do moderatora