Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-22, 13:35   #4369
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.2

Dzisiaj jestem nie przytomna .. znowu od 3 do 7 nie mogłam zasnąć

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
A co do łóżeczka, to kupiliśmy takie: http://www.drewex.com/asortyment_3-7..._szuflada.html
Koniecznie musiało być z szufladą, bo w naszym małym mieszkanku każda szuflada, schowek, półka itd. jest na wagę złota
ja również mam w planach łóżeczko z szufladą

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
Ania świetne wieści z mieszkaniem

Dziewczyny, pytalam juz o to ale jakos nie bylo odzewu.. Jaki krem polecacie do twarzy? Skóra sucha?
Nigdy nie używałam bo nie mialam problemów, ale teraz juz mam.. Macie cos godnego polecenia?
Dziękuje to była dobra decyzja

Ja polecam nivea soft

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Ania 230 gratuluje znalezienia super mieszkania Wreszcie masz ten problem z głowy i możecie się spokojnie przeprowadzaći kompletować rzeczy Malutkiej A które to tym razem piętro?
Jest to drugie piętro ale niskie, więc tak źle nie jest.
Jestem zdecydowanie bardziej zadowolona z tego mieszkania i już wiem co i gdzie będzie stało

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Gratuluję mieszkania. Jak na krakowskie warunki cena jest ok moim zdaniem. My wynajmowaliśmy tylko rok, ale od takiego właściciela który chyba nie wiedział jakie są stawki i za kawalerkę z kuchnią balkonem w nowym budownictwie płaciliśmy 500 zł najmu + opłaty. Znajomi wynajmowali blok obok i za prawie takie same mieszkanie płacili 1000 + opłaty. Niestety przez nawał studentów mieszkania drogie i standardy byle jakie bo i tak ktoś wynajmie, więc po co się starać
A dowiadywaliście się jak bank liczy dochód jeśli jestem na macierzyńskim czy L4? Bo myśleliśmy pod koniec mojego macierzyńskiego mieszkanie zmienić na większe - sprzedać to, kupić większe i dobrać kredytu i myślałam, że normalnie wtedy uwzględniają moje zarobki ...
Dziękuje niestety studenci podnoszą stawki i to wysoko.

Jak my się pytaliśmy doradcy kredytowego to powiedział Nam że bank nie bierze pod uwagę kobietę na zasiłku macierzyńskim bo on się kiedyś skończy ale też mówił że mogą zarządzać od pracodawcy zaświadczenia o tym że po macierzyńskim wróci się do pracy, a przecież to logiczne bo nie mogę pracodawca Cie zwolnić bo masz rok ochronny. Więc tutaj nie do końca rozumiem to :/

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
Swędzi was brzuch?
ooo tak

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
ania, super wyszło z tym mieszkaniem. Fajnie, że właścicielka taka rozsądna i da się z nią rozmawiać - to ważne. A które to piętro?
2
Babka bardzo fajna
Zadzowniła dzisiaj do mnie i się pyta kiedy rodzę mówię że w czerwcu to mi powiedziała że jakbym potrzebowała pomocy czy wsparcia to ona służy pomocą normalnie mnie wcięło

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Ja smaruję piersi,brzuch,ręce,pupę,u da i nogi masłem kokosowym.Nic mnie już nie swędzi a skóra jest mięciutka.A smaruję tylko wieczorem po kąpieli.Polecam.Tylko drogie cholerstwo
jakiego masła używasz?

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Wczoraj poszłam do Rossmana i kupiłam proszek i płyn do płukania Lovela i dostałam dzisiaj ma maila informację że mam do odebrania olejek babydream na rozstępy za 0,01 groszy
Więc będę musiała się udać do Rossmana

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora