2007-10-02, 07:04
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nie umiem poradzic sobie z rozstaniem
czuczenko, generalnie wakacje są fajne . No ale jak się czujesz? Jak życie studenckie? Brakuje mi Kortowa. Ale rodzice mi mówili, że jest znowu masakrycznie ciasno, jak te studenty przyjechały 
pimkie, No właśnie, mi też wydało się to bardzo niepokojące. Zapytałam się go nawet czemu akurat wtedy się do mnie odezwał. Napisał, że nie miał ze mną żadnego kontaktu (w pojęciu dosłownym): nie miał do mnie ani kom., adres może zna, może nie (na taki krok to by się raczej nigdy nie odważył, żeby ot tak przyjść do mnie; zresztą ja chyba też nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła), miał właściwie tylko nr gg. A tam znowu rzadko kiedy wchodziłam, poza tym nie było mnie ponad dwa miesiące w Polsce.
Ale ja myślę dokładnie tak samo jak Ty, wystawiam go w tym momencie na próbę. Chociaż docelowo powiedziałam mu, że dopiero w sierpniu będę mogła się z nim spotkać. Oczywiście zaczął mnie lekko szantażować, że do końca grudnia muszę się z nim spotkać, bo inaczej to on nie jedziemy razem na wakacje. Ale zobaczymy.
Chociaż ja mam również dziwne wrażenie, że jemu się nudziło... 
a co u Ciebie? Wpadłaś już w wir życia studenckiego czy jeszcze nie? Bo studiujesz w Waw? Ten ode mnie też tam studiuje, jest szansa, że się przypadkiem na niego natniesz 
|
|
|