Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomóżcie facetowi wybrać fryzurkę :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-26, 08:50   #14
Moro
Raczkowanie

Dot.: Pomóżcie facetowi wybrać fryzurkę :)

Cytat:
Napisane przez neonek21
Jezeli rano zygospodarujesz 10 min wiecej przed lustrem do robienia irokeza (szczegolnie z tylu glowy) to polecam, powinienes rowniez zaopatrzyc sie wdobry zel lub wosk moze byc w sztyfcie najlepiej jednak jest jak ktos poprostu ulozy ci tego irokeza, wiem to z doswiadczenia, o Twoja miescina sie nieprzejmuj, jezeli ludzie zaczna gadac to dobrze trzeba byc w centrum uwagi, a jak przestana gadac to zetniesz sie na lyso to znowu zaczna no i o to chodzi
Popros swojego fryzjera zeby wycieniowal Ci ladnie boki degazowkami stopniowo z gory do boku, tak samo z tylu glowy,a gore proponowal bym na 3 cm, boki 0,3 cm hmmmmm moze byc?

............bądz bliski dla bliskich............... ;-)
No czas i kasę na żel czy wosk to bym znalazł Aha! Czy coś takiego jak guma do włosów nie byłaby lepsza??? Coprawda po użyciu tego musiałem chyba myć z 3 razy włosy żeby zeszło, ale irokez trzymał się OK.
Degazówki to te takie nożyczki z ząbkami. Prawda??
A co byście powiedzieli na irokeza w łagodniejszej wersi (zdjęcie w załączniku)? Jak musiałbym powiedzieć fryzjerce żeby mnie obcięła do tego z załącznika?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg normal_0007.jpg (17,6 KB, 99 załadowań)
Moro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując