Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-22, 19:05   #4925
_Bianeczka_
Rozeznanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez Balonoowa Pokaż wiadomość
Hahahha no kręcą mnie jak diabli zresztą Ciebie z tego co widzę też będę rozmawiała z doktorkiem przed operacją i zobaczymy co z tego wyniknie
Mój TŻ jaka zmiana!! Najpierw nie chciał cycków, mówił, że po co blablabla...a teraz jak pokazuje mu jakieś sylikony z neta, to mówi czasem nawet, że któreś są za małe, albo że takie większe dla mnie spoko i by pasowały FACECI! To co to będzie po operacji
Pokazałam mu zdjęcie Żaby - właśnie ona ma ten sam implant nad którym ja się zastanawiam i mówi - "nie aż takie duże wcale..." także ten.....

A co do ust, ja robiłam usta 3 razy i na lato znów zrobię, bo mi zeszło. Skoczni nie mam, ani karpia ale musisz wybrać dobry gabinet, żeby się nie martwić choć po 1ml będzie bardzo mało widać, wiem po sobie ja na 1 razie tak bardzo się bałam, że wzięłam tylko 0,8ml, bo już myślałam, że karp i za miesiąc robiłam znów, bo nic nie widziałam
Teraz mam w sumie 2,8ml (ok 1,5roku temu robiłam 1 raz) i nie jest to jakoś dużo. Dolną wargę zawsze miałam większą, gorzej z górną. Muszę ją poprawić! Ale najpierw cycki!
Powiem Ci ze bardziej mi szkoda kasy, bo ok 1200zł za powiekszenie kwasem, potem w znow jakbym chciala cos dolozyc kolejne 1200. Robi sie niezla sumka. No ale tez nie mam cisnienia zeby robić, wiec narazie sie wstrzymam.

Cytat:
Napisane przez klaudulka91 Pokaż wiadomość
Ja mam tu jeden stacjonarny. Zamowilam tez przez internet ale zanim przymierzylam w sklepie i pewnie będzie za mały bo wzięłam 65DDD zobaczymy. A wiecie czym się różni np 70D od 70DD? Widziałam w primarku ale nie chciało mi się przymierzac zostawię to na inny dzień. Niesety nie mam nic na blizny. Polecasz coś? Jedynie stosowałam ten tribiotic a tak już nic z tym nie robie. Chciałam iść dzisiaj na solarium.. nie wiem czy mogę czuje się ok staniki juz noszę wiec może i solka nic ni skomplikuje ;p
Ja uzywalam regularnie - teraz okazjonalnie olejek Palmers http://www.palmers.com.pl/produkty/c...na-blizny-30ml
W skladzie jest maslo kakaowe, wysoka zawartosc wit E, wyciąg z cebuli, silikon oraz olej z watroby rekina. Olejek jest "tępy", az ciągnie jak sie nim smaruje, ale bierzesz odrobine tylko na blizny i smarujesz (2-3 razy dzienne).

Cytat:
Napisane przez kasia4201 Pokaż wiadomość

Bianeczka udało Ci sie osiagnac wymiar idealny? Tzn tyle samo w biodrach co w cycach? Bo mnie brakuje.
Tak udalo W biuscie i biodrach mam identyczny rozmiar, a miedzy biustem, talia i biodrami mam róznice 30cm
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora