Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-22, 19:46   #479
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Nie powiem, niektore kobiety też mają obsesję, po prostu nie musisz iść z nimi do łóżka.
A skąd będę wiedział przed?

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Inaczej - gdyby Twoja kobieta była feryszystką rozmiaru wizażowego, w trakcie rozmyślała o swoim byłym i jego armacie, ale bardzo się starała, żebyś nigdy się o tym nie dowiedział - byłoby ok?
To jest inna sprawa. Ja nie mam zamiaru rozmyślać nad wadami mojej lubej tylko nad swoją wadą.

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
E. Chcieliby pomacać.
To na stówkę. W tym wieku jednak każdy pretekst był dobry by rzucić jakimś czerstwym tekstem.

Cytat:
Oporami i wstydem przebije.
Będę starał się ich nie okazywać.

Cytat:
O ile pamiętam miałeś problem z umięśnionymi kobiecymi tyłkami twierdząc, że "normalny" jest fajniejszy. Do tej pory nie zrozumiałam o co Ci wtedy chodziło, no ale mniejsza.
Nie miałem jako takiego problemu. Tylko nie kręcą mnie takie fit sportsmenki, co zostało odebrane jako atak i pytania co ja niby takiej mogę zaoferować. Nic, tak samo jak i takiej "nie-fit".

Cytat:
Nie. Chyba, że to "jednak 12 a tak w ogóle to 9".
Niestety. W takim wypadku założyłbym temat jak TenGorszy, wylewając wszystko i obrażając wszystkich.

Cytat:
Czemu zamiast kombinować już teraz jak ukrywać kompleksy przed dziewczyną nie zastanawiasz się co zrobić, żeby się ich pozbyć?
Ubezpieczam się w razie czego.

Cytat:
On to widzi tak.
Nieee. Po prostu to jest przedmiot tego problemu. Widzę że czasem od biedy tolerują mniejsze.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując