2016-01-22, 19:46
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Napisane przez anna87
Nie powiem, niektore kobiety też mają obsesję, po prostu nie musisz iść z nimi do łóżka.
|
A skąd będę wiedział przed? 
Cytat:
Napisane przez anna87
Inaczej - gdyby Twoja kobieta była feryszystką rozmiaru wizażowego, w trakcie rozmyślała o swoim byłym i jego armacie, ale bardzo się starała, żebyś nigdy się o tym nie dowiedział - byłoby ok?
|
To jest inna sprawa. Ja nie mam zamiaru rozmyślać nad wadami mojej lubej tylko nad swoją wadą.
Cytat:
Napisane przez adeedra
E. Chcieliby pomacać.
|
To na stówkę. W tym wieku jednak każdy pretekst był dobry by rzucić jakimś czerstwym tekstem.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Oporami i wstydem przebije.
|
Będę starał się ich nie okazywać.
Cytat:
Napisane przez adeedra
O ile pamiętam miałeś problem z umięśnionymi kobiecymi tyłkami twierdząc, że "normalny" jest fajniejszy. Do tej pory nie zrozumiałam o co Ci wtedy chodziło, no ale mniejsza.
|
Nie miałem jako takiego problemu. Tylko nie kręcą mnie takie fit sportsmenki, co zostało odebrane jako atak i pytania co ja niby takiej mogę zaoferować. Nic, tak samo jak i takiej "nie-fit". 
Cytat:
Napisane przez adeedra
Nie. Chyba, że to "jednak 12 a tak w ogóle to 9".
|
Niestety. W takim wypadku założyłbym temat jak TenGorszy, wylewając wszystko i obrażając wszystkich. 
Cytat:
Napisane przez adeedra
Czemu zamiast kombinować już teraz jak ukrywać kompleksy przed dziewczyną nie zastanawiasz się co zrobić, żeby się ich pozbyć?
|
Ubezpieczam się w razie czego.
Cytat:
Napisane przez adeedra
On to widzi tak.
|
Nieee. Po prostu to jest przedmiot tego problemu. Widzę że czasem od biedy tolerują mniejsze.
|
|
|