2016-01-22, 19:53
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez butterfly20
wiem kochana  już mnie pościskała w łóżku, gadała mi po kilka razy,że mnie kocha, pokazywała że taaaak mnie kocha jak rozkłada ramiona i jak stąd do księżyca  hehe także tak to jest z tymi dzieciakami.
z mojej też gaduła, non stop nawija.albo śpiewa 
ech zobaczymy, może to też taki etap,że wyczuwa rychłe pojawienie się "konkurencji" 
|
Widzisz, nie masz powodu do zmartwień, wszystko zrozumiała i jesteś jej najkochańszą mamusią .
My z tym gadaniem to naprawdę mamy kłopot, wychowawczyni nawet zastanawiała się jaką ocenę za zachowanie wystawić, więc to nie przelewki . Niby grzeczna, zastrzeżeń nie ma żadnych, tylko to gadulstwo, nawet jak dyrektorka przychodziła do klasy i rozmawiała z nauczycielką, to ta już stała przy nich i miała najwięcej do powiedzenia. I tak to trwało kilka dni ( wtedy, co miała tę gorączkę, bóle wzrostowe, była wtedy taka "nieswoja"), myśleliśmy, że to może jakaś podświadoma zazdrość o małego, że moze chce zwrócić na siebie naszą uwagę, ale pogadaliśmy z nią, tłumaczyliśmy, ze jak ktoś rozmawia, to absolutnie nie można przeszkadzać i sie wtrącać, a nagadać się może na przerwach i minęło.Teraz nawet nam w rozmowie nie przeszkadza , choć nadal jest gadułą, ale temperujemy to.
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula
|
O, na bogato widzę
|
|
|