2016-01-22, 20:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez Elena_22
Widzisz, nie masz powodu do zmartwień, wszystko zrozumiała i jesteś jej najkochańszą mamusią  .
My z tym gadaniem to naprawdę mamy kłopot, wychowawczyni nawet zastanawiała się jaką ocenę za zachowanie wystawić, więc to nie przelewki  . Niby grzeczna, zastrzeżeń nie ma żadnych, tylko to gadulstwo, nawet jak dyrektorka przychodziła do klasy i rozmawiała z nauczycielką, to ta już stała przy nich i miała najwięcej do powiedzenia. I tak to trwało kilka dni ( wtedy, co miała tę gorączkę, bóle wzrostowe, była wtedy taka "nieswoja"), myśleliśmy, że to może jakaś podświadoma zazdrość o małego, że moze chce zwrócić na siebie naszą uwagę, ale pogadaliśmy z nią, tłumaczyliśmy, ze jak ktoś rozmawia, to absolutnie nie można przeszkadzać i sie wtrącać, a nagadać się może na przerwach i minęło.Teraz nawet nam w rozmowie nie przeszkadza  , choć nadal jest gadułą, ale temperujemy to.
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------
O, na bogato widzę 
|
faktycznie agentka
Ciekawe czy Tusia też taka będzie nadal. Jakby nie było ma to w genach- dziadek i mama dwie "papugi", a babcia (teściowa) gadatliwa z natury
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula
A co się będę czaic
E motylek
Widzę ze córą ogląda powiedz mi jak bardzo cie kocham  )
|
"Nawet nie wiesz jak bardzo CIę kocham".
Tak
W ogóle to mam z czerepem.
Żal mi wydać 3 stówy na torbę dla siebie/ do wózka, ale dla młodej mam już przygotowane zamówienie na książki w Arosie za 280 zł
|
|
|