2016-01-22, 20:22
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 to już VI część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez butterfly20
Siasia ty jesteś drobna i chudzinka, ja jestem średniej budowy ciała i 175 wzrostu to dlatego się chowa. Uwierz mi,że poza ciążą Tobie 100 razy bliżej do modelki niż mi
Ale mam zły dzień, Tusia jest taka okropna dziewczyny, jak nigdy  nie wiem co jej się dzieje, ugryzła mnie i uderzyła, wyobrażacie sobie?pierwszy raz w życiu  nie wiem czy to nie wpływ przedszkola, przyuważyła chłopaków. A najgorsze,że jak widziała moje łzy to się śmiała...i nic sobie nie dała przemówić,że mi robi krzywdę...
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------
witaj w klubie  
|
my wszystkie tu teraz jak modelki ale mleczarni zazdraszczam bo ja tekiej nie nigdy nie bede miec 
Moja M jak poszla do przedszkola to sie nauczyla glupich tekstow, min i roznych durnych zachowan ona raczej do przemocy nie jest zdolna (to po tacie, bo ja raczej z tych walecznych bylam ) za to glupot szybko sie uczyla of dzieci Ja bym czasem chciala zeby M byla troche bardziej waleczna bo sie boje ze jej beda dzieci dokuczac a ona sobie nie poradzi 
Jak tam mamuski, rozwiaze ktoras ten worek czy nie? 
Zgaga mnie wykonczy
|
|
|