2016-01-22, 22:28
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Napisane przez kahoko hino
bo jestem zmęczona i się p*erdolnęłam.
|
O matko, z kim tym razem? 
Cytat:
Napisane przez adeedra
Ty się ciesz, że się dziewczyny trzymają z daleka. Bo żądze to Ty budzisz dzikie, a zaspokojenie ich rozwiązałoby wszystkie Twoje problemy, ale nie w sposób jakiego byś sobie życzył.
|
Nie, to ja się trzymam z daleka od nich Wbrew logice. Np już się przemogę do tego, żeby zagadać, dostaje numer bez problemu i nigdy nie dzwonie.
Cytat:
Napisane przez stewardesa
Nad czym?
A Ty (je) masz?
A dlaczego Ty byś miał je odbijać
Dlaczego celem miałaby być akurat ilość?
Bo coś się chrzani z cytowaniem.
|
Samozachwyt to coś w stylu "wow ale jestem wspaniały".
Choć tak naprawdę nie zawsze 
Mam i to bardzo dobre, sytuacyjne i bystre ale uaktywnia się tylko w towarzystwie osób zaufanych i dobrze znanych.
Odbijać czysto teoretycznie, bo kobiety czasem wymieniają na lepszy model.
A w jakim celu ludzie posiadają cele skoro wszystko przemija a pewnego dnia obrócimy się w popiół? Fajnie jest mieć duże doświadczenie. Jak nie wierzysz to zapytaj dziewczyn (milfów?) z tego wątku 
Mi też się chrzani :/
Cytat:
Napisane przez adeedra
Ja drwię? Się z własnej, nieprzymuszonej woli zacząłeś porównywać ze Ślicznym. 
Och ma, ma. Toż on gra w pierwszej lidze.
|
Negatywne nastawienie nie ułatwia szerszego poznania
Nie odpowiedziałaś nadal czemu mnie nie lubisz. Napisz, pociśnij mi tak od serca. Konsekwencji nie będzie ani dla ciebie ani dla mnie :P Ja nic z tym nie zrobię z braku chęci a także możliwości a z kolei nie obrażę się na wyobrażenie cudzej osoby na podstawie strzępków informacji pomieszanych z domysłami.
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą 
|
|
|
|