Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-22, 23:29   #503
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
amatorski, sfrustrowany nihilista. no doszłam
To była głupia odpowiedź na głupie pytanie Nie jestem nihilistą chociaż gdybym nawet był to nic nie zmienia ponieważ i tak wszyscy umrzemy

Cytat:
czy ja ze zbiornika awansowałam właśnie na zbiornika-milfa?!
Uwaga, leci Twój właśny cytat, gotowa?

Cytat:
Anna, przecież my tu wszystkie już milfy jesteśmy i mama homara by na zawał umarła, jakby nas zobaczyła
Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Kumple z redwatcha, co?

Na szczycie listy postanowień noworocznych:
"Przelecieć co najmniej dwudziestu chłopa, rozkochać i kopnąć w dupę minimum pięciu. Jak się nie uda, to śmierć, to będzie znaczyć, że nie jestem dość za*ebista."

To nie jest kwestia braku sympatii.
& mi nic więcej poza strzępkami informacji niepotrzebne.
Właśnie się dowiedziałem o istnieniu redwatcha Nie brałem udziału w takich inicjatywach.
Czy twoje podejrzenie na temat działalności antylewicowej, anty imigranckiej wzięło się z mojej wypowiedzi na temat czarnoskórego polaka z wątku o rozważaniach na temat kopulacji z tymże i mojej sugestii jakoby osoba o afrykańskiej urodzie wychowana w kulturze europejskiej prawdopodobnie nie była gwałcicielem?

Jak się odbija komuś dziewczynę to nie po to żeby zaliczyć tylko, żeby stworzyć związek oparty o wierność

Szkoda. Gdybym miałbym możliwość, chciałbym cię poznać na żywo. Ale nie mam.

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując