Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-23, 13:58   #4265
Wonder Woman
Zadomowienie

Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość
Wonder- wyciągaj wszystkie nawilżacze z szafek, szuflad...i nakładaj na buźkę co 2h a będzie ok. Uwierz mi, że retix c jest naprawdę bardzo łagodny i łuszczenie po nim też

Zaraz muszę budzić młodego. O 10 zaczyna turniej szachowy, a ja muszę na pocztę skoczyć. No a potem zwykła sobota. Kwiaty już podlałam... jak dobrze, że dzisiaj nigdzie nie muszę się spieszyć

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Czytam o snowmagedonie w USA, oglądam filmiki i ...... tęsknię .... bardzo tęsknię. Waszyngton i inne miejsca...Floryda... Czas planować i odkładać kasę na Nowy York i okolice
Aussie, to nie wiem jakbym wygladała po czymś mniej łagodnym a co miałaś ciekawego mniej łagodnego ? I problem taki, ze musiałam sie dzisiaj umalować przez 40 minut sie malowałam - wklepywałam fluid

Ja bym bardzo chciała pojechać do Tajlandii, na taki samodzielny wyjazd, nie z biura podróży. I NY też mi sie marzy a mieszkać bym mogła w takiej Barcelonie na ten przykład