2016-01-23, 16:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny z Londynu- łączmy się! Część III
Cytat:
Napisane przez Shevya
Szukam jakiegoś fajnego miejsca, gdzie można iść wieczorem, usiąść i poczytać książkę, napić się czegoś i zrelaksować. Takie jak Dalston Eastern Curve Garden, tylko że otwarte nieco dłużej niż do 19. Najlepiej ciepłe, albo wyposażone w darmowe kocyki jak miejsce powyżej  Stawiam drinka jeśli któraś z Was coś słyszała [emoji14]rosi:
Dziewczynyyyyyy  No i co, muszę zamówić. Tzn może z samoopalaczem poczekam, aczkolwiek teraz jak mam urlopową opaleniznę to aż miło mi spojrzeć w lustro, więc kusi.
Fapson, gratulacje pracy! Trza się spotkać, jak już mamy do siebie bliżej niż w PL 
|
Nie wiem czy to daleko od Ciebie ale ja woolwich jest na prawdę świetny pub - Dialal Arch, trochę posh ale bardzo przytulny, można przychodzić z psami itd, fajni ludzie tam chodzą. Mi się bardzo podoba, na prawdę polecam.
W ogóle to wam powiem ze jestem przerażona cenami pokojów, szukam sobie mieszkania ale z ciekawości przeglądam tez pokoje. Abbey Wood - pokój z łazienką za 680 funtów. Czy to są jakieś żarty? Przecież Abbey Wood to tragiczna dzielnica i wszędzie daleko. Nie mogę uwierzyć że ktoś w ogóle tyle zapłaci za pokój, tragedia.
|
|
|