Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-23, 17:15   #2169
Aninis
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!

heja muszę Was ponadrabiać, czy któraś nie urodziła

Ja dopiero teraz kompa włączyłam... i od razu dementuję, że nie obudziłam się o 18tej. Miałam dzisiaj przymusową pobudkę o 11tej, bo moja mama zrobiła nam niespodziankę i wpadła na niezapowiedzianą wizytę. Dobijała się pod drzwiami, a ja się przewróciłam na drugi bok i przykryłam kołdrą i myślę sobie, co to za cholira jedna się tak tam tłucze i nie odpuszcza. Dopiero telefon odebrałam... a tu zonk, moja mama mówi otwórz drzwi

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
moze ma taki dzień, moja dzidzia też teraz się mało rusza w ciągu dnia, a w poniedziałek to się już bałam, ale ją sama zaczepiałam i sprawdzałam czy się rusza, za to wieczorem nie daje mi pospać...

o wanna już 2 lata się nie kąpałam...

jakiś ciekawy? bo nie mam co wieczorem robić, w tv nic ciekawego..

kot cudo, ogromny w tym łóżeczku. musisz go jakoś oduczyć, albo nie pozwolić zeby do łóżeczka wlazł, nasz póki co w łóżeczku jeszcze nie był, byleby mu tż nie pokazał, ze tam można...

według mnie koty to bardzo mądre stworzenia są i doskonale wszystko rozumieją, tylko nie wszystkich słuchają... koty u moich rodziców jak są w domu to nigdy na stół nie wyskoczą, nie proszą się o jedzenie jak ktoś je, ale jak pójdą do babci to robią co chcą... a najlepszy jest piesek babci, gdy nie chce jeść... wystarczy ze babcia powie, że idzie po kota i woła kici,kici a on od razu do miski i zajada

muszę się pożalić, mój mąż dzis nie przyjedzie, nie puścili go, a w dodatku musi tydzień dłużej zostać, a i tak mówi,że tak naprawde nie wie kiedy wróci
teraz dopiero przeczytałam, że pytałaś
i co oglądałaś ? jak nie to naprawdę polecam
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora