2016-01-23, 19:46
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Byłam dzisiaj znów w drogerii porównać ciemnienie podkładów. Jedyne, które nie ciemniały ( ale mają delikatny - ale naprawdę delikatny, dla mnie tolerowany, mimo że różyk to ostatnia rzecz jaką sobie życzę) to dwa Max Factory:
* Lasting Performance Make - Up
* Face Finity 3w1 ALBO Mircale Match, kurczę, podobne mają butelki i już nei jestem pewna.
Sprawdzałam najjaśniejsze odcienie. Tylko cena w Niemczech kosmiczna - 12-13 Euro.
A Ever Skin Tone na ręce zamienił mi się w w dorodną pomarańczę, taką aby nawet w świetle sklepowym nie mieć wątpliwości .
Cytat:
Napisane przez natuso
Nie, ale ja mam zwykłą czapkę, a nie gałgana
"Jakiś debil napisał..." - tak wygląda szacunek dla widza w wykonaniu Szusz 
|
Szusz - brawo, a czapkę zakładam czasem przed kurtką 
Cytat:
Napisane przez _Morticia
Racja, rzadko wygląda korzystnie, ale wydaje mi się, że na cerze Karoliny większość podkładów będzie wyglądać bardzo niekorzystnie. W sumie jej współczuję
|
Mogę spytać, na czym polega kłopotliwość cery Karoliny? Chodzi Ci o trądzik? Wydawało mi się że dobrać podkład, z jej możliwościami finansowymi nie byłoby trudno, pytam z ciekawości .
Cytat:
Napisane przez Adamantium01
ja używam właśnie inglota takiego płaskiego
|
No to może ja mam talent. Kupiłam nowe cienie, spróbuje znowu, może ten stary cień jest już "za stary".
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC
Jakis czas temu rozmawialysmy o olejach, wtedy uswiadomilam sobie, ze mam jojoba gold i nie testowalam na twarz. Od tamtej pory uzywam na noc, twarz wyglada coraz lepiej..
|
czy jestem jedyną tu, której oleje na twarz nie pomagają (choć mam cerę podręcznikową [w kwestii problemów] do olejowania), a wręcz twarz wygląda po nich na mocno zmęczoną i taką..wymiętą? 
Cytat:
Napisane przez RudeOne
|
Hmm...ale jak siedzi w wannie godzinę z tą miksturą, to chyba też kolor mógłby na niej "osiąść"?
Cytat:
Napisane przez evelyn93
Bardzo przyjemnie się to oglądało, najlepsza prezentacja wypadu do LA z całej trójki 
|
Katosu bardzo ładnie i wygląda i prezentuje te kilka dni z LA . Tak radośnie, energetycznie i jednocześnie autentycznie to wszystko wygląda.
U RLM byłam naprawdę zaniepokojona, gdybym miała taką współlokatorkę na wyjeździe, chyba wolałabym się z kimś zamienić. Ona zachowuje się jak małe dzieci w filmach dla dzieci (albo kreskówkach), gdy po raz pierwszy jadą do jakiegoś ekscytującego miejsca.
Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2016-01-27 o 18:26
|
|
|