Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-23, 19:46   #3446
loczek88
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
niedawno ktoś pisał tu o ever skin tone od catrice, dla mnie jest bardzo fajny
począwszy od odcienia, po krycie, może trwałość nie jest 12h, ale na pewno zasługuje co najmniej na 3,5 gwiazdki
Byłam dzisiaj znów w drogerii porównać ciemnienie podkładów. Jedyne, które nie ciemniały ( ale mają delikatny - ale naprawdę delikatny, dla mnie tolerowany, mimo że różyk to ostatnia rzecz jaką sobie życzę) to dwa Max Factory:
* Lasting Performance Make - Up
* Face Finity 3w1 ALBO Mircale Match, kurczę, podobne mają butelki i już nei jestem pewna.
Sprawdzałam najjaśniejsze odcienie. Tylko cena w Niemczech kosmiczna - 12-13 Euro.
A Ever Skin Tone na ręce zamienił mi się w w dorodną pomarańczę, taką aby nawet w świetle sklepowym nie mieć wątpliwości .

Cytat:
Napisane przez natuso Pokaż wiadomość
Nie, ale ja mam zwykłą czapkę, a nie gałgana

"Jakiś debil napisał..." - tak wygląda szacunek dla widza w wykonaniu Szusz
Szusz - brawo, a czapkę zakładam czasem przed kurtką

Cytat:
Napisane przez _Morticia Pokaż wiadomość
Racja, rzadko wygląda korzystnie, ale wydaje mi się, że na cerze Karoliny większość podkładów będzie wyglądać bardzo niekorzystnie. W sumie jej współczuję
Mogę spytać, na czym polega kłopotliwość cery Karoliny? Chodzi Ci o trądzik? Wydawało mi się że dobrać podkład, z jej możliwościami finansowymi nie byłoby trudno, pytam z ciekawości .

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
ja używam właśnie inglota takiego płaskiego
No to może ja mam talent. Kupiłam nowe cienie, spróbuje znowu, może ten stary cień jest już "za stary".

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Jakis czas temu rozmawialysmy o olejach, wtedy uswiadomilam sobie, ze mam jojoba gold i nie testowalam na twarz. Od tamtej pory uzywam na noc, twarz wyglada coraz lepiej..
czy jestem jedyną tu, której oleje na twarz nie pomagają (choć mam cerę podręcznikową [w kwestii problemów] do olejowania), a wręcz twarz wygląda po nich na mocno zmęczoną i taką..wymiętą?

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Musiałaś mieć piękny odcień skóry
Tak jak ta pani, która troszkę pomyliła się z użyciem lush'a:

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...bing-skin.html
Hmm...ale jak siedzi w wannie godzinę z tą miksturą, to chyba też kolor mógłby na niej "osiąść"?

Cytat:
Napisane przez evelyn93 Pokaż wiadomość
Bardzo przyjemnie się to oglądało, najlepsza prezentacja wypadu do LA z całej trójki
Katosu bardzo ładnie i wygląda i prezentuje te kilka dni z LA . Tak radośnie, energetycznie i jednocześnie autentycznie to wszystko wygląda.
U RLM byłam naprawdę zaniepokojona, gdybym miała taką współlokatorkę na wyjeździe, chyba wolałabym się z kimś zamienić. Ona zachowuje się jak małe dzieci w filmach dla dzieci (albo kreskówkach), gdy po raz pierwszy jadą do jakiegoś ekscytującego miejsca.

Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2016-01-27 o 18:26
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora