Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie się tu dobrze znamy, o swych sprawach rozmawiamy cz 13 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-23, 23:18   #3
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie się tu dobrze znamy, o swych sprawach rozmawiamy cz 13 :)

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Hejo kupe czasu mnie tu nie bylo
witamy zatem ponownie, w świeżutkim, nowiutkim wątku

Fikusek - przyjmuje baty z pokorą, należą mi się

Kapiemu trochę lepiej z wysypką po kąpieli w krochmalu i oczywiście letniej wodzie. Daje mu też probiotyk ale już niestety mi się kończy. W PL zaopatrzę się w większą ilość.
Dziś przeczytałam, że mielone siemię lniane bardzo dobrze działa, albo rozgryzane (ale nie mielony len) i wszystko co ma dużo omega 3. Ja będę Kapiemu dorzucać do owsianki bo na razie dawałam mu ten mielony len.

Pradip - i od ciebie również przyjmuję kopniaki
Jak to lekarka nie umiała go osłuchać? i co zrobiłaś?

oby żadna z nas już nie dostawała takich przykrych wieści...

U nas do przeziębienia dziś dołączyła biegunka i nie wiem od czego.. pupkę ma tak podrażnioną że szkoda gadać, ale z tego wszystkiego przed i po kąpieli zawołał że chce fufu na nocnik i zrobił chyba z 5 kupek.
Jutro jedziemy po "duże łóżko" i ciekawa jestem czy to będzie dobre posunięcie ... no zobaczymy. A za tydzień impreza

Ja mam dziś choć kawałek wieczoru bo Kapi nie spał wcale w dzień i udało się go uśpić o 21

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

A jeszcze zapomniałam wam napisać, że dopiero co Kapiego kuzynka wróciła ze szpitala i zaraz zaczęła paskudnie kaszleć. Znów gorączka i dostała antybiotyk... ajjj z tymi dziećmi ...
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując