Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-23, 23:41   #4558
Weronia93
Rozeznanie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.2

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Juz majtki? Przeciez skad mozesz wiedziec jaki roz bedziesz miala :p

Jakie podklady kupilas?
Po porodzie używa się majtek jedno lub wielorazowe, takie które przepuszczają powietrze. Z tego co mi wiadomo lekarze tego zabraniają wolą aby pacjentka leżała w łóżko bez bielizny na dole.
Ale po obchodzie zawsze można ubrać. Taki jes w szpitalu, w którym będę rodzić.
http://www.rossmann.pl/Produkt/Canpo...0428,6547,6379

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Paula_ck Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, nie pisałam ostatnio bo od dwóch dni ledwo żyję... Porwałam się na odśnieżanie odjazdu przed domem i przeciążyłam mięśnie chyba Drugi dzień tak strasznie brzuch mnie boli że szok. W noc nie spałam bo jak tylko się przekręcałam to mnie bolało. Mam nadzieje że to nic poważnego i tylko muszę odpocząć ale już ledwo znoszę to a nie chce żadnych leków brać.
Bo się przemęczyłaś biedactwo dużo odpoczywaj.

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Wydaje mi się że to już to, czuje takie dziwne uczucie w brzuchu jakby moje serce biło nie w klatce piersiowej lecz w brzuchu, albo uczucie jak przy oku nerw skacze, czy też takie pukanie bulgotanie "rybka". Pojawiło się to jak się najadłam fast-food i popiłam wszystko coca colą ponieważ wybrałam się na randkę z mężem a ja rzadko jadam takie rzeczy to sobie pozwoliłam raz na jakiś czas można. Chociaż wiem że szkodzi to mojemu maleństwu, jak zwykle uzależniona od pewnego napoju musiałam wybrać zamiast wody czy soku coca colą i w kinie jak już spokojnie usiadłam w fotelu w czasie filmu zaczęło się nie ciągle ale co jakiś czas mam nadzieję ze to to Na filmie byłam PITBUL.