Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-24, 09:05   #2255
Zosienka200
Rozeznanie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Zosienka nie martw sie ja ze swoim sie wcale nie widzialam.dzis tez nie bylo go caly dzien to zjedliśmy i poszlam na gore sie polozyc bo mnie bola te kosci i spojenie a on se siedzial na dole mimo ze go wolalam.. Kurde nawet moglibyśmy pogadac bo nie ma.kiedy. a teraz chyba zasnal przed tv i moje wolania nie pomagaja.. Nie bede po niego schodzic bo nie dam. Wlurza mnie od wczoraj niemilosiernie
My się niby widzimy w dzien, ale właśnie tych wieczorów brakuje, przynajmniej mi bo on woli se grać z kuzynem. Mało tego, raz będąc w jednym pokoju tak się zakrztysilam że oddechu nie moglam złapać, a Tż co, a nic nie zauważył i se grał dalej. Mam nadzieję że w odpowiedniej chwili się jednak ogarna nasi panowie.

Cytat:
Napisane przez amb86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, urodziłam o 1:25 Pełnia działa
Gratulacje ☺super ze poród szybki i z Wami wszystko ok.

Cytat:
Napisane przez justkasia Pokaż wiadomość
Dziewczyny melduje się z sali przed porodowej... Przed 24 zaczęły mi się sączyć wody bez żadnych skurczy, wiec szybko jazda na IP, tam KTG i zaledwie 2 skurcze się zapisały. Jeśli do 6 rano nie będzie skurczy to podadzą oksytocyne. Zaczynam się bać tego co będzie... Trzymajcie kciuki
trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze☺