Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-24, 09:38   #5000
Aicha1985
Rozeznanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez sahara_1986 Pokaż wiadomość
Powiem szczerze że zastanawiałam się jeszcze zanim się zapisałam na konsultacje czy umówić sie jeszcze do kogoś ale mąż mnie cały czas strofował że zamiast się dziećmi zajmować to cycki w internecie oglądam i jakoś tak sobie przetłumaczyłam że w końcu P.O. to lekarz znany i ceniony i nie ma co dalej szukać. Ale teraz mam troszkę więcej czasu zaczelam czytac i miec watpliwości. Dlatego napisałam na forum. Troszkę żałuję że dopiero teraz bo pewnie u większości lekarzy sporo czeka sie na konsultację a ja chciała w spokoju już po operacji pojechać na wakacje w maju. Odnośnie zdjęcia - na razie pozostawię je w albumie publicznym zależy mi na tym aby jak nawięcej dziewczyn mogło zerknąć i ewentualnie porównać ze swoim "przed" i podpowiedzieć do kogo jeszcze na konsultację warto się umówić.
Z tego co czytałam to dziewczyny nie są zadowolone z P.O udaj się jeszcze do innego lekarza, brałaś pod uwagę tylko Warszawę? W Warszawie dziewczyny robią u A.B. On też tani nie jest ale dziewczyny zadowolone