Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Książka z życzeniami na specjalne okazje !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-03, 12:53   #1666
nela007
Zadomowienie

Dot.: Książka z życzeniami na specjalne okazje !!

witam po dlugiej przerwie dziewczyny .dlugo mnie niebylo bo tak mnie zainspirowalyscie tymi ksiazkami ze postanowilam sprubowac troche wlasnych sil.i musze przyznac ze zaznalam sama szoku po wykonaniu wlasnych prac,moze niesa tak piekne jak wasze ale sa wlasnej produkcji i koncepcji a to sie liczy co nie?
Niechcialam zeby sie powtarzaly te ksiarzki bo rynek jest juz ich pelny w polsce i na zachud tez juz przyszly,wiec je troche pozmienialam a raczej pododawalam cos niecos niejestem jeszcze biegla w wrzucaniu tu fotek wiec zeby wam pokazac troche moich prac wrzuce wam mego linka z aukcji na ebayu .sami ocencie czy sa dobre moze mi ktos cos doradzi co zle robie lub cos jeszcze dopowie co mozna udoskonalic.to na tyle i tak sie rozpisalam po tak dlugiej nieobecnosci tutaj sorrki za bledy to klawiatura no i moja dawno nieurzywana polska gramatyka przepraszam.acha i wiecie co sprubuje sil do tych nowych ksiarzeczek co pokazaliscie tutaj moze mi sie uda.a oto obiecane linki

Edytowane przez nela007
Czas edycji: 2007-10-03 o 15:31 Powód: pomylka
nela007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując