Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-24, 09:17   #3497
smerffie
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez heater Pokaż wiadomość
A to proste. To, że Bogu faktycznie gdzieś kiedyś powiedziała dosłownie takie zdanie to jedno, ale Bartkowi pewnie chodziło o to, że on nagrał swego czasu na swoim kanale wiekopomne dzieło o owłosieniu u kobiet https://www.youtube.com/watch?v=-mXXycRD-cQ

Obejrzałam q&a u Aliss.
Pytanie o zarobki na yt - mówi, że nie ma aż tylu widzów, żeby mogła się z yt utrzymać, ale: "Oczywiście trzymam pieniądze na koncie, odkładam sobie na różne rzeczy, tak jak odkładałam na komputer, tak samo odkładałam na obiektyw, tak że można sobie te pieniądze odkładać i coś kupić" - no to ja trochę nie rozumiem. Albo jest tak, że na utrzymanie brakuje albo tak, że jeszcze wystarcza na zaoszczędzenie na bonusy typu lepszy komp czy nowy obiektyw.
Ale jakość i montaż filmów ma super. Treści w tym co prawda nie ma za wiele dla osób powyżej wieku nastoletniego, czasem dość infantylnie bywa, ale widać, że się stara, rozwija, przykłada do obu kanałów i że bardzo jej na tym zależy. W moim odczuciu ona jest taka raczej niewzbudzająca negatywnych emocji Dlatego szczerze zdziwiło mnie, gdy ktoś tu pisał, że tyle złych komentarzy jest pod jej filmikami (tego u niej raczej nie śledzę).

Vlog RLM - "Smutno mi w opór, bo nie wzięłam aparatu" A potem bieg z brelokiem do oceanu celem zamoczenia go ("Idziemy, idziemy, nic się nie boimy") i ekscytacja z tegoż powodu - bez jaj, ona ewidentnie dostosowuje się do gimbazjalnej publiki, bo przecież kiedyś chyba taka nie była. Zrobiła się żywcem wyjęta z BRAVO.
Może chodziło o to, że z samego YT by się nie utrzymała, ale że jako studentka na życie pewnie dostaje pieniądze od rodziców, to resztę odkłada.

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora