2016-01-24, 12:39
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Cytat:
Napisane przez dembi
Szkoda mi troche, ze dzien sie wydłuża, bo juz niedługo palenie świec nie bedzie mialo takiego uroku, ale z drugiej strony bedzie cieplej, sloneczniej (chyba  )
Co do prezentów, to cały czas sie rozglądam
Ale u mnie wstretnie na dworze: odwilz  a bylo tak cudnie, snieg, lekki mrozik i czarne drogi, a teraz chlapa i psie kupy wszedzie Jak mnie to wkurza, ze ludzie nie sprzataja po psie 
|
Dla mnie też palenie święc jest najlepsze jesienią i zimą. Jak za oknem już ciemno. Wtedy w domu robi się od razu klimatycznie i przytulnie.
Ale w tym roku złożyłam sobie zużywanie wosków, więc nie ma, że boli, palimy aczkolwiek jak bedzie obrzydliwy upał na dworze, to nie ma nawet mowy o drażnieniu się jakimkolwiek zapachem.
Może w tym roku lato będzie normalne oby.
Ja też kupuję prezenty cały rok. Nie tylko te świąteczne, ale na inne okazje również. Jak znajdę coś fajnego, to chomikuję. W zeszłym roku wyszło tak, że kupowałam wszystko w grudniu. I nigdy więcej. O wiele więcej kasy poszło, nie wspominając o czasie i nerwach.
Zaczęłam też odkładać kasę z myślą o świątecznych wydatkach. Do specjalnej świątecznej skarbonki rozłożone w czasie wydatki nie obciążają tak bardzo portfela.
Mnie też to wkurza straszliwie
Edytowane przez allmode
Czas edycji: 2016-01-24 o 12:46
|
|
|