Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :) Part II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-03, 21:24   #201
Ol!
Raczkowanie

GG do Ol!
Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :) Part II

Cytat:
Napisane przez nea200pl Pokaż wiadomość

Podpisuje sie dwoma rekami - pewnie ze sa! Jak dla mnie kobieta da sobie swietnie rade bez faceta ale facet bez kobiety to juz nie bardzo. Na pewno niedlugo spotkasz kogos wartosciowego, kto Ci sie spodoba.
Wiesz tez mialam straszne kompleksy kiedy bylam w podstwowce i na poczatku liceum. Bylam nie tylko najwieksza ale i najwyzsza (mam ponad 180 cm) i troche trudno bylo mi sie odnalezc w malym miasteczku gdzie kobieta majaca wiecej niz 70 cm w pasie to dla sklepow odziezowych 'wybryk natury'. O butach nie wspomne. Troche trudno znalezc cos ciekawego w rozmiarze ponad 42!
Na szczescie wyleczylam sie z tego calkowicie. Tak jak napisalam kilka stron wczesniej najwazniejsze jest wnetrze czlowieka i po tym ludzie powinni byc oceniani. Ja tak robie.
Dziekuje
Wiem co to znaczy znaleźć ładne buty w rozmiarze 42... Szukałam adidasów i pantofelków przez X miesięcy. Adidasy to jeszcze jako tako, ale pantofle? W niektórych sklepach w ogóle nie mają nawet 41, a jak się pytam czy jest 42 to sie patrzą jak na kosmite...
Ale znalazłam reszcie
Ol! jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując