2004-01-31, 01:09
|
|
Gość
|
Re: kolor podkladu
Witaj 
na ogol mam ten sam problem, bardzo jasna cera, i zero wyboru wsrod podkladow (nie licze wyzszej polki, bo nie orientuje sie w kolorystyce tych podkladow, gdyz kupuje je niezmiernie rzadko). Z Colorstay'a mialam 02 Buff, ale jak zeszla mi opalenizna to jednak jest za ciemny Ostatnio jednak dobralam sobie podklad, ktory i bardzo dobrze kryje, i ma odpowiedni dla mnie kolor. To Ideal Balance Loreala. Ocenialam go juz na wizazu, bo mialam wczesniej odcien 16 Beige Nu, byl dobry do lekko opalonej cery. Odcienia 15 unikalam przekonana, ze wpada w roz (czego unikam jak moge). Bardzo sie jednak pomylilam - to czysty bez, nie ma w nim nic rozowego. Sam podklad jest genialny, nie piszesz jaka masz cere, ale to jest podklad do cery mieszanej. Mnie sluzy doskonale. Bardzo polecam, warto chocby isc wyprobowac kolor.
Jasne kolorki (nawet bardzo jasne) ma tez wlasnie Lumene, jednak jakosc tych podkladow jak dla mnie dyskusyjna. Kiedys w czasach licealnych wydawaly mi sie swietne, jednak przy dzisiejszym wyborze naprawde sa na rynku lepsze.
Aha, i jeszcze jedno. Colorstay w starej wersji mial nieco ziemiste kolorki (mialam rowniez Buff), natomiast w nowej wersji z pompka kolorki sa duzo lepsze. Moze dlatego kolor wydawal ci sie ziemisty.
pozdrawiam
|
|
|