Veronique to super Wam poszlo! Mam nadzieje ze i u nas bez scen sie obejdzie.. A jak w sytuacjach kryzysowych? U lekarza czy cos?
Wiesz co, ja dostałam ze 2niekapki, ze dwa kupiłam i jeszcze ten lovi360 i mala z żadnego nie chce pic wody/herbatki. Z butelki ze smoczkiem tez nie. Doszlo do tego, ze przez 3dni nie wypila nic! W końcu kupiłam jej kubeczek doidy cup i pije! Dziennie caly kubeczek wypija

spróbuj moze dać jej ze swojej szklanki sie napic? Ja kupiłam doidy bo nie mogłam sluchac brzdeku zębów o szklankę. I polecam, bo malej nie ucieka picie dolem, i przez to ze jest pochylony, to nie musi odchylac Glowy do tylu
Patrzyłam na gazetkę z lidla- body z dl i spodenki fajne, natomiast pajace sa welurowe wiec uważam ze na lato za cieple. Chyba ze weźmiecie większy rozmiar ba jesień

ja mam taki dla Zuzi i jest fajny
Kusi mnie pościel dla Zuzki jeszcze 😁
http://gazetka.lidl.pl/711866b0-c7d6...749/html5.html
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------
Veronique a swój pojedynczy wózek zostawiasz? Bo ja jeszcze mysle żeby moze kupic ten baby jogger albo phil&teds a jedo sprzedać. Używany od maja, gondola nie uzyta wcale.
Bo jakbym miala kupic wózek podwójny bez możliwości wyczepiania, to mój pojedynczy chyba zostawie, bo jak z 1 dzieckiem gdzies wyjść, to pól pusty wózek wozić? 😁 jaka masz koncepcje? 😊