Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - I rym cym, cym I hopsasa - Karnawał wciąż trwa - bum tarara… !24!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-25, 16:15   #541
Mustique
Lena

Dot.: I rym cym, cym I hopsasa - Karnawał wciąż trwa - bum tarara… !24!

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
ja tam na miastowych cenach się nie znam, ale skoro dzwonią to zainteresowanie jest i nie ma się o co martwić.
chłop też to mówi... ale ja już mam swoje wizje!

[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;54464431]
A ty chcesz 1200 zł za 2 pokojowe mieszkanie? Po co się bawisz w jakieś rozdzielanie kwot na pokoje i jeszcze na osoby w pokojach? Wystawiasz do wynajmu całość i finito, a to, że będzie mieszkać kilka osób, to niech oni się dzielą między sobą. Nie będziesz się wiecznie martwić, że ci jedna osoba odejdzie i musisz szukać następnej. Wynajmuje się z reguły całość kilku osobom, tym bardziej, że towarzystwo musi chcieć ze sobą mieszkać . Popatrz sobie jakie są ceny wynajmu takich mieszkań w twojej okolicy, w takim standardzie jak ty masz i będziesz wiedzieć. Teraz trochę martwy okres, ale niedługo nowi studenci będą szukać, a i starzy też będą zmieniać lokum, więc ktoś się znajdzie.
W Krakowie takie ceny są wynajmu, a nawet wyższe, więc tu nie ma się co szczypać.[/QUOTE]

mam i ogłoszenie że wynajem całości mieszkania... cena ciut mniejsza niż mieszkania w moim rejonie. w cenę wynajmy jest czynsz; ale wodę, gaz i prąd osobno trzeba opłacić...

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Na książkowym laski pisały, że chyba matras ma -30%. Nie, żebym cię kusiła
Sama mówiłaś, że na książki zawsze warto wydać
oj ma ma.. właśnie kupiłam sobie tę książkę "ślady małych stóp na piasku"