Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - karmelkowe włosy:))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-04, 16:30   #528
meri99
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to meri99
Dot.: karmelkowe wlosy:))

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny muszę Wam powiedzieć,że myłam włosy ok 5 razy i Casting bardzo szybko się spiera, teraz mam jasne pasemka i kolorek pasujący właśnie pod określenie bursztynowy blond a nawet już jaśniejszy niż modelka na opakowaniu,teraz mam kolor przypominający ten z opakowania Castinga miodowy blond, z rudym ma już niewiele wspólnego-teraz to taki złoty,ciepły blond...ciut przypominający jasny karmelek- bardzo fajnie to wygląda jednak spodziewałam się dłuższej żywotności ..chciałam być ruda chociaż przez 2 tyogdnie ale niestety... może to moje rozjaśniane włosy tak krótko trzymają kolor:/ w każdym razie gdyby była farba trwała z Castinga w odcieniu bursztynowego blondu to zaryzykowałabym bo chce się cieszyć jednym kolorem troche dlużej niż niecałe 2 tygodnie...
Najchętniej znów nałożyłabym szampon ale bez przesady co 2 tygodnie to za często, poza tym zbankrutowałabym... no i słyszałam,że nakładając szampon na nie do końca sprany kolor może wyjść niewiadomo jaki kolor na głowie... wiec poczekam cierpliwie jeszcze kilkanaście myć... pare osób pisało,że ten szampon sie cieżko zmywa..a tu prosze...
najlepiej idz do fryzjera i niech ci polozy porzadna farbe.
ja robilam sobie w marcu tzw. Liuminizacje (kilkanascie cieniutkich pasemek z wierzchu wlosow) i kolor zaczal sie spierac dopiero w maju ale bardzo powoli,tak, ze jeszcze widac jego intensywnosc...
robila mi mieszanka farb loreal professionel,a wlasciwie to byl kolor Karmel...
i powiem jeszcze ze te pasma ktore byly farbowane sa w lepszej kondycji niz moje wlasne(nie farbowane) wlosy...farba nie zniszczyla ich wogole,polecam.
jak zdecyduje sie na jakis konkretny kolor( w koncu) to na 100% wybiore wlasnie ich farby u fryzjera,sa swietne

Pagan Poetry

~~~~Film...moja miłość~~~
meri99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując