Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dobry Fryzjer w Poznaniu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-04, 20:08   #1489
kachulka
Raczkowanie

Dot.: Fryzjer Poznan

Cytat:
Napisane przez lilianaX Pokaż wiadomość
O jasny gwint, 470 zł!!! Nie zapłaciłabym tyle nawet za super fryzurę!
Broniecka, ślicznie wygladasz w tej fryzurze. A nie myślałaś o zapuszczeniu grzywki? Masz wysokie czoło, mysle, że wyglądałabyś jeszcze lepiej.
A tak w ogóle dziewczyny to chciałabym Wam polecić świetny sklep/ hurtownię z kosmetykami profesjonalnymi. Sklep nazywa się "Kosmyk" o ile dobrze pamietam i znajduje się na Słowiańskiej, trafiłam na niego przypadkiem, bo aktualnie chadzam do Farouka, który jest na tej samej ulicy. Ceny są kosmetyków są niższe niż w salonach a panie tam pracujące na prawdę przemiłe. Mam porównanie, bo dotychczas kupowałam kosmetyki profesjonalne w sklepie na Hali Góreckiej, czy jak to się teraz nazywa, to ta galeria na Górczynie gdzie jest tyle sklepów z butami . Asortyment też OK, ale sprzedawczyni w tym sklepie pracująca z pewnością jest bezkonkurencyjna w kategorii "najbardziej niemiły babsztyl sklepowy"
a mogłabyś powiedzieć dokładniej gdzie to? Słowiańska jest dość długą ulicą
ja kupowałam kosmetyki na os. Piastowskim - ale niestety zlikwidowali wyczaiłam jeszcze sklep, który jest tuż obok Bema, to jest chyba ul. Dolna Wilda, ale jeszcze tam nie byłam
kachulka jest offline Zgłoś do moderatora