Cześć i czołem.
Tak wiem dawno mnie nie było ale wiecie 20, wiec pracy .... no dobra już się nie tłumacze, czytałam grzecznie na bieżąco z odpisywaniem gorzej.
Współczuje wszystkim maluszkom i Wam mamuśki.
Pradip jak Kubuś? biedactwo małe

współczuje śmierci znajomego

co za przeboje z wiedźmą?
Widziałaś cudowne wieści o ewann?

zajrzyj czasem do nas na fb, wiele się tam dzieję
Małgoś jak Kapi? mam nadzieję, że lepiej

myślałas może że to robaki? objawy podobne, chociaż pewnie objawy można taki do wszystkiego porównać ... Za czytanie głupot w internecie
Fikusek hahaha to mieliście przygodę ale czego oczekiwać po dziewczynkach

uwielbiam je

zdjęcia oglądałam i jestem pod wrażeniem, cudowna, kochająca się rodzinka a dziewczynki wyglądają jak aniołki
Jak juz mówiłam praca mnie przytoczyła a lepiej nie będzie, bo roliczenia są, więc dziecko widuje mame tylko wieczorem, mam straszne wyrzuty sumienia z tego powodu a do tego u nas panuje jelitówka, Dawid po raz kolejny ma gorączkę bez innych objawów, no oprócz marudy, już nie wiem co mam robić z tym, żaden lekarz nie ogarnia od czego te gorączki, umówiliśmy się też na rehabilitacje z Dawidem z powodu nóżek i przy okazji postanowiłam ja zadbać o siebie i zacząć chodzić na ćwiczenia, właśnie do tej naszej rehabilitantki, prowadzi raz w tygodniu ćwiczenia na kręgosłup. hmmm co jeszcze ... aha nie wiem co z naszymi wakacjami, bo rodzice jadą na wakacje akurat w lipcu, więc nasze wakacje w lipcu odpadają a nad morze raczej we wrześniu nie pojadę

Didi coraz więcej łapie słówek, czasem chce aż za szybko coś powiedzieć i łączy kilka wyrazów ucinając końcówki

ale już spokojnie można się z nim dogadać, codziennie mówi kilka nowych wyrazów i już prawie każdy wyraz powtórzy, oczywiście wiele jeszcze jakoś zmiękcza czy tak dziwnie wypowiada ale cudne jest jak dziecko tak niezgrabnie próbuje coś mówić