2007-10-04, 20:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ja w domu TŻ - niezręczna sytuacja?
Ja mieszkam z rodzicami, Tż też.. czasem nocowałam u Tżta gdy na przykład było późno a on wypił piwo i nie mógł mnie odprowadzić.. i nie powiem..było mi niezrecznie bo mama Tżta nie toleruje spania razem ani seksu u niej w domu..chociaż dobrze wie,że seks uprawiamy. Teraz sypiam u Tżta tylko gdy jego rodziców nie ma na noc,czyli rzadko u Ciebie nie jest źle,bo z tego co piszesz wynika,że rodzice Tżta nie mają nic przeciwko temu żebyście spali w jednym łóżku... no ale rozumiem,pewnie myślisz,że oni tak z grzeczności a naprawde nie za bardzo im się to podoba. Jedyny pomysł jaki mi przychodzi to jak tam pojedziesz wejdz do pokoju i zapytaj głośno,niby od niechcenia "to gdzie ja mam dziś spać, na osobnym łóżku czy w pokoju (imię Tżta) bo nie wiem gdzie zostawić rzeczy" albo coś w tym stylu...może to głupie i niezreczne ale wtedy rodzice bedą musieli odpowiedzieć...jeśli nadal odpowiedzą z grzeczności że masz spać z Tżtem a bedą w glębi duszy innego zdania..to ich problem w końcu pytanie padło wprost... trudna sytuacja ale chyba takie zapytanie to najlepszy sposób... albo po prostu rozmowa np.z mamą Tżta- po prostu zapytaj Jej czy nie ma nic przeciwko i dodaj że jest Ci niezrecznie nie znając Jej zdania i sypiając z Tżtem...
|