2007-10-05, 01:22
|
|
Wtajemniczenie
|
Czym jestes ? Dowiedz sie o sobie
To gra z Googlem.
W wyszukiwarce google piszemy swoje imie lub nicka, a potem slowo 'jest'. Calosc powinna byc w cudzyslowiu !
np. "Paulina jest"
Najlepsze wyniki wklejamy tutaj.
(Jesli nic Ci nie wychodzi, usun cyferki z nicka, lub jakies dodatkowe literki itp. lub uzyj swoje imie)
Eternal jest wykładziną niezwykle wytrzymałą oraz łatwą w instalacji. ciekawe, nie probowalam siebie uzyc w ten sposob
I tak uważam, że eternal jest lepszy ... a co !Eternal jest najlepszy prowadzi zajetenteges audycje
Ak2 napisał:. a Eternal jest mój!! no, tego nie wiedzialam
Eternal jest WREDNIE TRUDNY a co, mysleliscie ze bede latwa ?
Voyageur jest krotki i ciezko go ocenic.
Sylvia jest osobą, która nie zna się na technice, nigdy nie słyszała o negocjacji języka w HTTP i nigdy nie czuła potrzeby zmian w ustawieniach przeglądarki ... nie wiedzalam zem taka ciemna...
Sylvia jest w śmiertelnym niebezpieczeństwie. dobrze ze google mnie ostrzegl
Jeśli chodzi o samą Sylvię, to także przypomina ona ogórek, ale obraca się o wiele szybciej
Sylvia jest "zabójczym uderzaczem". zaraz Cie walne
Sylvia jest OBRZYDLIWA!!!!!!!!! obrazilam sie, uwazaj bo uderzam !
SYLVIA JEST NAPRAWDE FAJNYM AUTEM!KAŻDA LASKA POWINNA BYĆ TAKA JAK SYLVIA! wzorujcie sie na mnie dziewczyny
Sylvia jest zaskoczona i zmieszana - co zrobic bez broni? - mysli mimo ukrytego sztyletu pod lachmanami. Pod wplywem impulsu i adrenaliny skacze na atakujacego stwora i probuje wyrwac mu bron.niezle 
Sylvia jest fajna, taka hmm no Sylwiowata moje ulubione 
Chociaż Sylvia jest znana już od 1866 roku, dopiero teraz okazało się, że... ma dwa księżyce, tak jak Mars! tez dopiero, nigdy ich nie zauwazylam
W Gali filmowej Sylvia jest do kupienia, nie znam ceny ale na pewno Cie nie stac
Sylvia jest chora na schizofrenię i nie można traktować poważnie tego, co mówi. swietnie podsumuje
Edytowane przez eternalvoyageur
Czas edycji: 2007-10-05 o 14:09
|
|
|