Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drobne ciałem, wielkie duchem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-05, 09:35   #712
*Niki*
Zakorzenienie

Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
jak lubisz takie roze to bierz jasna bo wg mnie ma lepszy kroj
ale to tylko moja opinia

btw, wypatrzyłam fajne sweterki u tych sprzedawcow od tych kurtek, ale nie mam kasy teraz

nic, lece spać bo jutro na 9.45 do 16.30, trzeba miec moooc
dobranoc
bibi które to sweterki tak Ci się podobają?? Mnie się strasznie podobają te z kapturkiem w biało niebieskie pasy, ale jak kupie kurtke, to już wystarczy zakupów na razie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
o jaa mam tu taakie zaleglosci ze szok

TZ powrócil na kolanach jak piesek, ale szczerze mówiac to juz nie to, nie umiem zaufac, boje sie ze nozw mi to zrobi ze znow nagle powie ze to koniec, jakos zbytnio sie nie angazuje, nie umiem, nie potrafie, nie chce ?

nadal bezrobotna :[ kurde gdzie ta robota, niby tak bezrobocie spadlo jakos nie widzie :[

hah jeden plus to tak ize zaczelam normalnie jesc
Aguś ja tez Cię podziwiam, że pozwoliłaś mu wrócić po tym wszystkim
Wiem, że to trudne jak się kogoś kocha, ale z tego co pamiętam on Ci mówił, że juz nic do Ciebie nie czuje Ja bym z takim gosciem ne mogła być, bo albo się kocha, albo się nie kocha

vireczko a widzisz, trzeba było pisać, że kupujesz kurteczkę, to bym Ci podrzuciła linki , a na tandecie za ile kupiłaś? Mogę wiedzieć? Bo też się tam wybierałam po kurtkę i właśnie nie wiedziałam czy tam bedą tańsze niz na allegro, czy się nie opłaca jechac...