Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - grube łydki....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-05, 10:52   #170
aga__18
Przyczajenie

GG do aga__18
Unhappy Dot.: grube łydki....

z tego, co widzę, dużo dziewczyn ma problem z dużymi łydkami... Mam z tym kłopot od zawsze i tak jak wcześniej niektóre z Was pisały, to ja też nie noszę ani spódniczek,ani krótkich spodenek, bo wyglądałoby to masakrycznie. I już nieraz zastanawiałam sie, czy aby nie przesadzam i tego nie wyolbrzymiam tego problemu, ale po głębokim namyśle stwierdzam, że nie. Jestem w o tyle złej sytuacji, że te łydki odziedziczyłam prawdopodobnie po tacie, ciotki i babcia też mają takie dość szerokie łydki, ale nie w takim stopniu, jak ja... przy wzroście 167 cm, wadze 55 kg, i obwodzie uda 47 cm(w górnej części) moje łydki mają każda po 40 cm! i nie uprawiam żadnych sportów. Nie mam umięśnionej sylwetki. Zastanawiałam sie nad możliwością jakiejś choroby układu krążenia, bo na moich nogach widzę popękane naczynka, nie jest ich aż tak dużo, ale na pewno za dużo. Jest to możliwe zwłaszcza, że kobiety z rodziny mojego taty mają problem z żylakami. I bardzo mnie ciekawi, czy jest to możliwe, żeby te łydki jakoś zmniejszyć, bo już mnie szlag trafia, jak widzę jakąś fajną spódniczkę, a wiem, że i tak jej bym nie ubrała ze względu na to, że bym wyglądała w niej okropnie. Naprawdę byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mi mógł doradzić...
aga__18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując