2007-10-05, 10:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nasza-klasa.pl
Cytat:
Napisane przez agabil1
a sens jest w dublowaniu wątków ?  też nie-zanim stworzysz jakiś, skorzystaj z wyszukiwarki, widocznie moderatorzy mieli powody by umieścić go tutaj.
Mnie jakoś nie pociągają tego typu strony, nie czuję potrzeby odnajdywać kogokolwiek, jedna szkolna koleżanka mi wystarczy 
|
Bardzo przepraszam,że zgłąszam swoje niezadowolenie.Z wyszukiwarki umiem korzystać jak wszyscy,ale zanim ktoś setny raz przypomni o tym,to proszę sprawdzić,czy ona w ogóle działa.Po wpisaniu w wyszukiwarkę "nasza klasa" pojawiają się wątki zupełnie z tym nie związane i co śmieszniejsze-nie pojawia się TEN wątek.Przecież to bez sensu tracić czas na wpisywanie odpowiednich słów i wymyślaniu,jak ktoś taki wątek mógł nazwać,żeby broń boże tego nie zdublować.
Oczywiście jeśli w końcu się taki znalazł,to należy go połączyć,ja się zagadzam.Ale dlaczego na SPOTKANIACH WIZAŻANEK???? :c onfused:.Składam oficjalna prośbę o przeniesienie go na PLOTKOWE,czy mogę????Czy moderatorzy mogą się przychylić do prośby zwykłej,szarej wizażanki?
Z góry dziękuję i pozdrawiam
|
|
|