Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasza-klasa.pl
Wątek: Nasza-klasa.pl
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-05, 10:02   #86
xandra78
Zakorzenienie

Dot.: nasza-klasa.pl

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
a sens jest w dublowaniu wątków ? też nie-zanim stworzysz jakiś, skorzystaj z wyszukiwarki, widocznie moderatorzy mieli powody by umieścić go tutaj.
Mnie jakoś nie pociągają tego typu strony, nie czuję potrzeby odnajdywać kogokolwiek, jedna szkolna koleżanka mi wystarczy
Bardzo przepraszam,że zgłąszam swoje niezadowolenie.Z wyszukiwarki umiem korzystać jak wszyscy,ale zanim ktoś setny raz przypomni o tym,to proszę sprawdzić,czy ona w ogóle działa.Po wpisaniu w wyszukiwarkę "nasza klasa" pojawiają się wątki zupełnie z tym nie związane i co śmieszniejsze-nie pojawia się TEN wątek.Przecież to bez sensu tracić czas na wpisywanie odpowiednich słów i wymyślaniu,jak ktoś taki wątek mógł nazwać,żeby broń boże tego nie zdublować.
Oczywiście jeśli w końcu się taki znalazł,to należy go połączyć,ja się zagadzam.Ale dlaczego na SPOTKANIACH WIZAŻANEK????:c onfused:.Składam oficjalna prośbę o przeniesienie go na PLOTKOWE,czy mogę????Czy moderatorzy mogą się przychylić do prośby zwykłej,szarej wizażanki?
Z góry dziękuję i pozdrawiam
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora