Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
Cytat:
Napisane przez modro
Oczywiście, że nie machnąć ręką.
Mówię tylko, że coś mi tu nie gra. 
Pomysłu na takie zagrywki nie mam  ale może ktoś mądrzejszy ode mnie coś wymyśli?
I nie pisałam tego myśląc o jakiejś konkretnej wizażowej sytuacji tylko ogólnie o zasadzie. Brak satysfakcji z wymiany spowodowany oszustwem czy świadomym zatajeniem informacji przez jedną ze stron = zwrot kosmetyków i po sprawie? I przekupka na zasadzie "jak ty mi tak ja tobie"? 
|
Też nie mam na to pomysłu jak by to zmienić-może moderatorzy coś wymyślą Ja moze napisałam konkretnie o tej wymianie ale tyczy sie ogólnie-wolę mieć swoją swieżą,oryginalną rzecz niż podrobioną ,przeterminowaną.
Odsyłanie i stosowny komentarz-czyli negatyw.Może jeśli takie przypadki by trafiały na BL i inne wizażanki by rozwiązywały problem,tak jak jest to tu-to może można by było kasować nieuczciwie wystawione komentarze (warunkiem by było żeby sytuację znano tu)-wtedy może dziewczyny by nie bały sie zemsty-i walczyły o swoje.Na takich wymianach tracimy my wszystkie-bo taki kosmetyk mógłby trafić w dobre ręce jakiejś miłej wizażanki-a nie w ręce oszustów.
Wracajac do tematu-widziałam ze obie strony konfliktu zaglądają tu-czy zabiorą stanowisko w tej sprawie-i jak rozwiążą konflikt?Chciałabym zobaczyć co na to wszystko Mariola..
|