Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-05, 12:14   #712
mamamichałka
Zadomowienie

Przekupka: 87 pkt / 99% pozyt.
GG do mamamichałka
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI

Cytat:
Napisane przez modro Pokaż wiadomość
Oczywiście, że nie machnąć ręką.
Mówię tylko, że coś mi tu nie gra.
Pomysłu na takie zagrywki nie mam ale może ktoś mądrzejszy ode mnie coś wymyśli?
I nie pisałam tego myśląc o jakiejś konkretnej wizażowej sytuacji tylko ogólnie o zasadzie. Brak satysfakcji z wymiany spowodowany oszustwem czy świadomym zatajeniem informacji przez jedną ze stron = zwrot kosmetyków i po sprawie? I przekupka na zasadzie "jak ty mi tak ja tobie"?
Też nie mam na to pomysłu jak by to zmienić-może moderatorzy coś wymyśląJa moze napisałam konkretnie o tej wymianie ale tyczy sie ogólnie-wolę mieć swoją swieżą,oryginalną rzecz niż podrobioną ,przeterminowaną.
Odsyłanie i stosowny komentarz-czyli negatyw.Może jeśli takie przypadki by trafiały na BL i inne wizażanki by rozwiązywały problem,tak jak jest to tu-to może można by było kasować nieuczciwie wystawione komentarze (warunkiem by było żeby sytuację znano tu)-wtedy może dziewczyny by nie bały sie zemsty-i walczyły o swoje.Na takich wymianach tracimy my wszystkie-bo taki kosmetyk mógłby trafić w dobre ręce jakiejś miłej wizażanki-a nie w ręce oszustów.

Wracajac do tematu-widziałam ze obie strony konfliktu zaglądają tu-czy zabiorą stanowisko w tej sprawie-i jak rozwiążą konflikt?Chciałabym zobaczyć co na to wszystko Mariola..