Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedyś mi się tu podobało
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-05, 16:54   #2
Fraoch
Rozeznanie

Dot.: Kiedyś mi się tu podobało

Cytat:
Napisane przez ania1809 Pokaż wiadomość

Jeszcze tylko jedna sprawa, pomysł do rozpatrzenia dla moderatorów. Proponuję stworzyć kolejne podforum dotyczące karteczek wszelkiej maści, na takiej samej zasadzie jak biżuteria, czy decupage. Wtedy osoby produkujące kartki, będą miały łatwy dostęp do inspiracji, a ci, których to nie interesuje, popatrzą na coś innego.
Na tym skończę mój elaborat z nadzieją, że z moich uwag ktoś wyciągnie wnioski. Nie bardzo mnie obchodzi, co moderatorzy zrobią z tym wątkiem, mam w sumie nadzieję że nic. Może są na forum osoby równie zdegustowane jak ja i będą mogły się pod spodem wyżalić i pokrytykować w imię zasady, że wszyscy podlegamy krytyce i każdemu WOLNO KRYTYKOWAć.
Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników. Ania1809

mi się żalić nie chce w zasadzie to mógłby mi ktoś prace pokrytykowac, żebym mogła się porozwijać troche bardziej w tym co robię ale cóz jak nie ma krytyki to nie pochwały też mogą być ^^

Za to popieram pomysł z tym osobnym podforum kartkowym. Widziałam, że wiele osób właśnie tym się zajmuje, jest cała masa wątków z pomysłami i też mam wrażenie, że fajnie by było jakby szefostwo to wyodrębniło z ogółu
Ale jeśli nawet nikt nie rozpatrzy mojej propozycji to i tak was będe tu nawiedzać sasasasa nie mogłabym zrezygnować z takiej skarbnicy świetnych pomysłów

pozdrawiam was i do dzieła
Is ar ár n-anam féin...

Fraoch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując